PSD va cîștiga alegerile mulți ani de acum înainte

thepowerofstupid

Ziarul Adevărul a distribuit acum cîteva ore, pe pagina sa de Facebook, un articol. O mizerie, de fapt. Trecem peste straniul fapt că articolul a apărut în ediția online a ziarului din data de 20 iulie 2013. Deci de acum cinci ani. Stupoarea e alta. Să intrăm un pic în articol. Citez:

O legendă susţine că Munţii Carpaţi sunt străbătuţi de tuneluri subterane atât de lungi încât ating şi sute de kilometri. Nimeni nu poate spune dacă au fost făcute de mâna omului sau de forţa naturii. Iar asemenea tuneluri ar exista şi în Bucegi. Se vorbeşte şi despre faptul că pe Vârful Omu ar fi fost un sanctuar dacic, aşa cum au mai fost şi pe alte creştete ale munţilor, în Retezat şi Ceahlău. Acesta este supranumit “triunghiul de aur” al Daciei datorită energiilor impresionat de mari care se presupune că se regăsesc în cele trei puncte. De-a lungul vremii s-a descoperit că pe crestele Bucegilor se înregistrează un nivel foarte mare de radiaţii. Nu se ştie cu exactitate de unde provin aceste radiaţii sau ce le provoacă iar cercetările sporadice de până acum nu au reuşit să demonstreze nimic. (…) De asemenea, Pentagonul nu ar fi străin de faptul că sub Bucegi s-ar afla o poartă imensă din piatră (legendele locale amintesc şi despre o poartă spre altă lume), înaintea acestei porţi un baraj energetic, iar orice obiect aruncat spre el se transformă în praf fin.

Pentru mine, ziarul Adevărul a fost și este încă o publicație importantă din România. Este locul unde încă publică un jurnalist pe care îl consider genial – Traian Ungureanu – iar asocierea asta ar trebui să-i onoreze pe toți angajații și colaboratorii ziarului. Luați orice text publicat vreodată de Traian Ungureanu. Veți avea, vă asigur, senzația că sunteți dintr-odată mult mai deștepți. Și atunci întrebarea pare să fie doar una: de ce? De ce publică și distribuie acest ziar mizerii precum cele citate mai sus?

Probabil că e o scăpare editorială. Ok. Dar nu poți să nu te gîndești imediat la șeful Guvernului de la București. O persoană de o evidentă calitate inferioară, lipsită de inteligență, nătîngă și agramată. Aici suntem. Aici am ajuns. O țară cu foarte mulți semidocți. Degeaba scrie în Codul Deontologic al ziarului că jurnalistul Adevărul trebuie să se asigure că titlurile, textele şi imaginile foto nu induc cititorul în eroare. Știrea cu energiile din Bucegi au căutare. Iar tîmpeniile debitate de Viorica Dăncilă produc amuzament.

Vestea cea proastă care răzbate din rîndurile articolului cu radiațiile din Carpați e că la următoarele alegeri agramații și borfașii PSD vor clama, din nou, victoria. Vă asigur.

_____________________________________________________
Nu pot să nu remarc și cîteva mici bucurii recente din presa-care-a-mai-rămas:

3 Comments
 • Dan Doran
  May 28, 2018

  Dragă Șuțane, trebuie să te întristez un pic, și să-ți dau totuși o veste senzațional de bună: DRAGNEA ȘI DĂNCILĂ SÎNT TERMINAȚI; DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC!
  După cum știi, cei doi mari deștepți ai României și partidului-Stat, au tăiat-o voinicește acum ceva vreme în Israel, fără să anunțe Președintele, Parlamentul, și nici CSAT-ul. Nu numai că nu au avut mandat de reprezentare din partea lui Johannis, cum cerea chiar legea făcută de ei, dar nici nu și-au numit înlocuitori legali pe perioada absenței, comportîndu-se amîndoi ca doi cretini patentați, care cred că funcțiile într-un stat sînt doar motiv de fudulie și trai bun, și nu și de răspundere, inclusiv penală, la nevoie. Ori, gafa comisă de cei doi (cu Dragnea în frunte) a fost nu doar monumentală și memorabilă, dar și definitivă, cei doi riscînd acum pușcărie grea, și nu pe baza vreunei anchete a DNA, ci a unui tribunal militar, care judecă delicte grave comise de funcționari superiori de stat cu atribuții în apărarea națională, exact ce sînt cei doi megacretini care se credeau în vacanță plătită de bugetul național!
  Pentru că dobitoacele în chestiune pot fi acuzați acum cu lejeritate de CONSPIRAȚIE, DEZERTARE DIN POST, FURNIZARE ILICITĂ DE INFORMAȚII SECRETE, ȘI TRĂDARE. Suficient cît să ajungă la pîrnaie pe cel puțin zece ani, cu indulgență!
  De aceea, acum, cînd Klausică îi cheamă la ordine, amîndoi uită de orice atitudine rebelă, și se reped să-i lingă pantofii,devenind mielușei, în speranța că Uriașul de la Cotroceni îi va mai păsui, măcar o vreme! Dar tare mă tem că Big Werner va da cu ei de pămînt mai înainte ca ei să își revină și să încerce să-l detroneze!
  Ce zici, Cristi, e bună vestea, sau nu?

 • George Ginghina
  May 30, 2018

  Eu sunt ferm convins ca nu e chiar asa cum crezi tu ca e… Sunt si oameni foarte bine educati, foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional, care, ce-i drept, in majoritatea cazurilor cam aleg sa plece din tara. Inca trag sperante ca cei anterior mentionati se vor intoarce la un moment dat, iar soarta tarii noastre se va schimba…

 • Lucidu
  June 6, 2018

  @dan doran-tu esti pe bune asa, in general, sau ai fumat ceva ilegal?
  Big Werner? cand deja nu mai are nicio sansa la prezidentiale? Si ii cam doare-n cur sul saptamanii viitoare pe Dancila si Dragnea de Mălai Mare al tau, ca tomnai i-a dat CCR-ul cu Constituia in cap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *