Cu doamna Carmen în Afganistan

Și-n timp ce voi vă bucurați, poate, de Sfintele Paști, doamna Carmen s-a urcat din nou în avionul prezidențial. Se pare că avertismentele legate de cheltuirea unor sume exorbitante pentru deplasări externe n-au contat. Duminică, 1 mai 2016, președintele Iohannis și-a dus soția într-o vizită în Afganistan. Bun, gestul e frumos. Comandantul Suprem al Forțelor Armate își vizitează soldații de Paști. Felicitări! Însă doamna Carmen ce caută acolo?

original_vizita_in_afghanistan_-_1_mai_2016_(kandahar)_90

Uite, alți șefi de stat sau de guvern au fost și ei în vizite similare. Dar fără soții. Doar cu niște vedete. Obama, spre exemplu, s-a dus cu Brad Paisley, cîntăreț de country.

afghanistan_12 afghanistan_07

Premierul britanic l-a luat cu el pe Michael Owen, fotbalist.

michael-owen-david-cameron-afghanistan

Iar Traian Băsescu și Victor Ponta au mers cu celebrul plagiator, Gabriel Oprea.

basescu

ponta_afganistan_49299200

7 Comments
 • Dintosul
  May 4, 2016

  Cine stie ce cuvinte minune le va spune doamna Carmen soldatilor, facandu-i pe acestia mai fericiti decat daca ar fi mers Hagi in locul ei.

 • TheKid
  May 4, 2016

  Pot spune ca au avut foarte mare curaj!

 • TM
  May 5, 2016

  Sunt si aspecte pozitive:
  1. nimeni nu l-a scuipat in fata (inca) pe Iohannis, asa cum a fost scuipat basescul;
  2. vizitele externe ale legitimei doamne Carmen costa mult mai putin decat a costat neprihanita Nutzy Udrea-Cocos de Plescoi a lui basescu, cu tot cu ANRP-uri, telegondole portocalii s.a.m.d. – jumulirea banilor publici se face prin “sifonari”, nu prin cheltuire directa;
  3. este mai bine sa se plimbe cu sotul in Afganistan, decat sa se plimbe cu sefa DIICOT pe la Paris, pentru a intari “independenta justitiei”.
  Dom’ Sutu, sa stiti ca basescul a fost si mai “incisiv”: a criticat si prezenta sotiei lui Iohannis in Afganistan, dar s-a legat si de “rochia fara maneci” pe care aceasta a purtat-o! Cu exceptia acestui mic amanunt, amandoi ati cugetat in rezonanta, ca, e stiut, marile spirite se intalnesc. Mai ales dupa prima sticla de Spirits, spiritul lui basescu este spirt, nu altceva!

 • cetatean
  May 6, 2016

  ce sa caute, distrage atentia.

 • Jo
  May 11, 2016

  Bine, ca sa fim cinstiti, am putea sa zicem ca si altii isi duc sotiile deseori in vizite oficiale. De-abia ce s-a terminat turneul prin America de Sud al sotilor Obama, si nu s-a plans nimeni de prezenta lui Michelle. Ba chiar si fetele lor sunt adesea prezente in calatorii. Probabil pentru ca Michelle e misto, dar si pentru ca nu e atat de exceptional. Pe de alta parte, nu inteleg de ce naiba ai vrea tu, ca Prima Doamna, sa mergi in Afghanistan. Doar ca sa zici ca ai fost? Ca sa arati ce curajoasa esti? Nu am inteles. Iohannis se transforma intr-o caricatura.

 • ion
  May 12, 2016

  TM@
  Cu toate ca te-ai straduit, din pacate nu a-i reusit, a-i ramas acelasi bou…

 • TM
  May 20, 2016

  @ion
  Stii vorba aia, “a vorbit si nea Ion (de la PMP), ca si el e om”…
  Daca de gandit nu ai cu ce, invata, macar, limba romana, boule! Corect este “ai reusit” (nu “a-i reusit”), respectiv, “ai ramas” (nu “a-i ramas”)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *