Antonella pleacă la Toronto

antonella1

O veste bună pentru rechinii din Marea Neagră: Antonella Marinescu se mută pentru o vreme la Toronto. O să credeți c-am luat-o razna, dar nu. N-ați fost voi atenți cînd v-am vorbit acum vreo trei ani de protejata lui Radu Mazăre și despre pasiunile ei subacvatice împărtășite cu Mircea Dușa, actualul ministru al internelor (vezi foto jos). Care va să zică,  tînăra Antonella, care a studiat industria lemnului la Brașov, a devenit parlamentar de Constanța și profesoară de scufundări, iar acum pleacă la Toronto într-o poziție de consul general. Asta înseamnă politică, fraților! E ca ciclul vieții. Copacii dau oxigen, oxigenul îl bagi în tub și, astfel, respiri bine pînă într-o bună zi de octombrie cînd primești un telefon de la Radu Mazăre care te anunță că acum, cînd ți s-a terminat mandatul de parlamentar, ți s-a pregătit un altul de consul peste Ocean.

antonella

9 Comments
 • Taraboste
  October 11, 2012

  O fi rau? In afara de decolteul nesimtit ce mai stie sa faca?
  Intra in categoria marilor politicieni de calibru precum Marga:
  http://taraboste.blogspot.ro/2012/10/marga-cultura-si-caloriferul.html

 • Colegiul Tehnic "Carol I"
  October 11, 2012

  Doamna isi vede interesul, capata experienta peste ocean…

 • dielis
  October 11, 2012

  Suntem din nou un popor de lasi si iubitori de compromisuri numai pentru ca au rasarit iarasi dintre noi si s-au catarat pe capetele noastre niste hidosenii de politicieni fara coloana vertebrala si fara Dumnezeu, coborati parca din norul acela cleios care ne-a intunecat mintile in trecutul comunisto-paranoic si de care ni s-a parut ca am scapat. Nu mai suntem urmasii eroilor daci care au tinut piept barbarilor si care au contribuit atat de semnificativ la civilizatia europeana?

 • mamarea
  October 12, 2012

  e bine ca ai gasit si tu un subiect in lipsa magdei bistriceanu

 • carpe diem
  October 12, 2012

  E o tipa super,un om deosebit.E usor sa arunci cu noroi cand nu cunosti persoana…dar..astia suntem.Si…cred ca rechinii din Marea Neagra sunt virgula pe langa RECHINII terestrii,din jurul ei!Oricum va face fata cu brio la cum o stiu ca este ca om si persoana…

 • Dan Doran
  October 16, 2012

  carpeshor, aici nu discutam de talentele de scufundatoare ale doamnei, ci de activitatea pentru care cotizam noi, de vrem-nu vrem.

 • mugur
  October 16, 2012

  Are cu ce Antoanella sa plece peste ocean…si de sus si din profil:)))

 • Angelistu
  February 19, 2013

  Acum de ce sunteti rai, nu mai dau canadienii vize pentru dansat la bara, asa ca au improvizat si ei..
  Lasa, ca o asteptam noi aici, nici o problema. Se poate baga in confuzie mare, ca am inteles ca nu stie engleza. Nici nu trebuie aici, hi, hi, hi….

 • Angelistu
  February 19, 2013

  mamarea.. cum adica suntem rai??
  Profilul moral si absolut uluitor al tovarasei ( ca am inteles ca e de la PSD, nu?) o recomanda autoritar pentru o pozitie de consul la Toronto. De ce nu, stie engleza, are experienta deosebita in domeniul diplomatic la nivel inalt, este de o integritate absoluta, evident, rauvoitorii ii manjesc numele cu afacerile cu terenuri din Constanta. Da, e perfecta pentru pozitie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *