EXCLUSIV: Nistorescu a cumpărat Cotidianul de la SOV

Sorin Ovidiu Vîntu a  semnat zilele trecute un contract în urma căruia publicaţia Cotidianul trece din proprietatea mogulului în cea a lui Cornel Nistorescu. Din informaţiile noastre, preţul de achiziţie se ridică la o sumă de ordinul zecilor de mii de euro, fiind practic un cadou oferit de SOV jurnalistului. În ultimul an, perioadă în care Nistorescu a condus ziarul fără a deţine şi controlul publicităţii (aflat în custodia F5 Webcorp), Cotidianul a existat doar în varianta online. Reamintim, la finele anului trecut şi la puţin timp după instaurarea lui Nistorescu cu forţa la şefia ziarului, SOV a decis încetarea apariţiei pe print a publicaţiei. Ieri, în redacţia Cotidianul, Nistorescu şi-a anunţat angajaţii că urmează “o perioadă bună”, el făcînd vorbire despre reapariţia ziarului pe print, pentru început sub formă de revistă lunară şi după un timp, probabil, ca publicaţie zilnică la chioşcuri.

Că tot vă vorbeam deunăzi de Ion Raţiu şi de neşansa noastră…

3 Comments
 • nadina nedelea
  December 3, 2010

  MORT din start!

 • Am spus asta prima
  December 4, 2010

  A fost o facatura de PR. Chiar daca a avut si victime colaterale, afacerea “Nistorescu” a avut efectul scontat. Se stie, Cotidianul nu mai este al lui Vantu, el este al lui Nistorescu.
  In urma cu cateva minute Cotidianul scria in editia on line ca se va face o antologie a acestei “Furtuni de pe net”, Nistorescu urmand sa raspunda intr-un editorial.

  era acum un an si jumate

 • laurentiu
  December 6, 2010

  interesant. sa speram ca va deveni vechiul ziar si nu va continua traditia celui din ultimii ani (cu amecherii aia ce se dadeau deontologi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *