Citesc ochi

Peste 5600 de cadre trase în nouă zile, cîte cinci ore pe zi de shooting intensiv. Peste 300 de fotografii alese. Cel puțin șase ore pe zi de editare foto, cu ajutorul lui Ovidiu Nuță, strănepotul lui Sancho Panza. O medie de 20 de minute de editare la fiecare fotografie aleasă. Fix 244 de portrete în galeria publică facebook.com/portretdefemeie. Peste 300 de printuri A4 oferite cu spriinul celor de la HP. Sunt doar cîteva date din campania Portret de Femeie, ediția 2014. Care s-a încheiat azi-dimineață, la ora 6.00, cînd, cu ultimele puteri fizice, am terminat editat și ultimele fotografii realizate aseară, tîrziu, în ultima zi a evenimentului pe care-l organizez deja de patru ani.
Ce simt? O oboseală fizică cum n-am mai avut vreodată. Dar, pe de altă parte, o stare de bine pe care nu știu cum s-o descriu altfel decît prin fotografiile pe care le-am făcut în ultimele nouă zile.

BC_web
Iulia_1-web
Irinaweb
Ancaweb
ALIDA-2-web

Narcisaweb

Aurelia-web
Irinaweb
Adinaweb
F-7-web
Ecaterina-web
D2-web
Mihaela-web

Portret de Femeie a fost un eveniment tradițional al Foto Union, ediția de anul acesta fiind susținută de companiile Doina, HPMonroe și De altădată.

Aș vrea să mulțumesc în mod deosebit Biancăi Iuga și Claudiei Brașoveanu pentru ajutorul oferit.

2 Comments
  • Cristi
    March 10, 2014

    Ma uit si nu pot sa nu spun din toată inima : Ce oameni minunați trăiesc in Tara. noastră ! Cum. se face ca in fruntea României ajung cei mai urâți romani? Acest lucru nu-l pot înțelege ! Voi aveți un răspuns ? PS. Ideea cu iile este demna de un premiu de suflet românesc! Felicitări!

  • turbo
    March 19, 2014

    foarte reusite portretele rezultatele a meritat munca depusa. felicitari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *