Out of Office – episodul 8

Explicație. Out of Office este un proiect de călătorie. Și de fotografie. Nu ai nevoie de bani. Nici măcar de o cameră foto. De tot ce înseamnă organizarea expedițiilor Out of Office mă voi ocupa eu. Tot ce trebuie să faci este să vrei să mergi cu mine într-o aventură la care sigur ai visat cîndva în viața ta: o călătorie în jurul lumii. E posibil să ai probleme la birou din cauza asta. Ai grijă! Dacă vei reuși să scapi de șefi, îți garantez că ne vom distra împreună. Și că vom cunoaște locuri pe care doar cîțiva aleși au șansa de a le întîlni în viața asta. Ce zici?

Eu am să-ți fiu ghid și, pentru că mă ocup cu fotografia, am să-ți arăt tot felul de imagini care-ți vor tăia respirația. Locurile acestea există, iar eu o să ți le arăt. Sub formă de fotografie – printscreen. Dacă-ți plac – și nu văd cum n-ar putea să-ți placă – ai un link sub fiecare imagine pe care ți-o voi arăta. Dă click pe acel link și hai să plecăm împreună în aventura Out of Office.

Precizare: dacă citiți acest text pe smartphone și vă instalați aplicația Google Street View, vă asigur, puteți călători #outofoffice în condiții mult mai bune.
bojnice

Bojince, Slovacia.warwick

Warwick, Anglia.

trakai

Trakai, Lituania.

alnwick

Alnwick, Anglia.

_______________

Out of Office este un proiect de travel și fotografie realizat de sutu.ro cu imagini obținute din Google Street View

2 Comments
  • Gabi Miron
    April 10, 2016

    Ce tare e sentimentul acela când ai o idee, nu o dezvolți, dar vezi pe cineva care face ceva similar cu ce ai fi vrut tu să faci. Foarte fain proiectul. Nu ne plimbi și prin Rusia estică, la granița cu Coreea de Nord? :-D

  • Viorel
    April 11, 2016

    Frumoase poze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *