De ce e proastă Opoziţia

Am citit de trei ori ştirea asta:

 • Preşedintele PNL Crin Antonescu s-a declarat luni seară “surprins neplăcut” de faptul că oamenii de afaceri Dinu Patriciu şi Viorel Cataramă au luat masa împreună, în seara de după Congresul PNL, fiind fotografiaţi împreună în faţa unui restaurant din Capitală. “N-aş vrea să fiu prea liric, dar trebuie să recunosc că m-au surprins neplăcut (…) Am o uşoară tristeţe – fără a intra în viaţa privată a oamenilor – eu ca liberal chiar în seara aia n-aş fi luat masa cu Cataramă”, a comentat Antonescu, la Antena 3. Ziarul Cancan a publicat fotografii cu Dinu Patriciu şi soţia sa împreună cu Viorel Cataramă, în faţa unui restaurant din Capitală, în seara de după Congresul PNL. Potrivit sursei citate, Cataramă a cinat sâmbătă seară împreună cu Patriciu şi soţia acestuia la Casa di David, în Herăstrău. (NewsIn)

Şi nu înţeleg nimic. Poate mă lămuriţi voi. Liberalii nu mai au voie să mănînce în grupuri? Liberalilor le este interzis mai nou să iasă în oraş? Simt o mică gelozie aici? Sau greşesc, fiind vorba doar despre prostie? Ce se întîmplă cu oamenii ăştia? Eu ştiam că Puterea îţi ia minţile. Nu şi Opoziţia. Vă amintiţi prima decizie a lui Victoraş Ponta? Puştiu’ a interzis noilor lui subalterni să mai intre cu maşinile în curtea din Kiseleff. What the fuck?

Cred că ţara asta îl merită pe Emil Boc în fruntea guvernului…

16 Comments
 • blogtrekker
  March 9, 2010

  Puterea ia mintile celor care le-au avut. Celor care nu….

 • irongates
  March 9, 2010

  Lipsa acută de acces la guvernare naşte monstruleţi în neuronii unora.

 • nadina nedelea
  March 9, 2010

  Tara arde si Crin se piaptana. Non-stop. Asa cum aratai zilele trecute.

 • bibilutza
  March 9, 2010

  O definitie superba : ” Democratia este acel fel de organizare in care toata lumea primeste ce merita majoritatea . ” Autorul s-ar parea ca-i Murphy.
  NI se potriveste cu varf si-ndesat, nu-i asa?

 • Mynsc
  March 9, 2010

  Si-a zis omul parerea. Care-i problema ? Decat sa ne minta non-stop cum fac cei de la putere, Antonescu si-a zis opinia sincera. Chiar nu se mai apreciaza deloc sinceritatea in ziua de azi ? Vreti sa devina si Antonescu un demagog populist precum Boc si sa ne ia de prosti mintindu-ne cu nerusinare in fiecare fraza rostita ?

  Cat despre ce-o facut Ponta… e doar o masura luata printre multe altele de cand a ajuns presedinte PSD. N-a dat in cap la nimeni, n-a furat bani de la stat, pur si simplu le-a zis sa-si mute masinile ca nu da bine.

 • dragos
  March 9, 2010

  pai e cumva normal, Crin este in cea mai buna pozitie de Putere pe care a avut-o vreodata

 • Turambar
  March 9, 2010

  Stii care e partea haioasa? Ca in afara de esceptzia de luni, cand e BPN-ul, tot potzi sa intri cu mashina in curte. Mai prin spate pe-acolo, dar intri.

  :wink:

 • VanGhelie
  March 9, 2010

  deci puterea iti ia mintile, dar nici opozitia nu ti le da. patriciu, pesemne, vrea sa pastreze banii lu catarama in partid. intre tinp, mandra lu crin face lobby puternic pt rosia montana. ba mai aflaram ieri ca crin le-a dat bogatanilor cele 7 ha ( ha ha ha ha ha ha ha) din herastrau. pfoai. pana nu se transforma cotroceniu si palatu victoria in moluri n-o sa se bata nici dreacu cu jandarii la portile lor

 • matilda
  March 9, 2010

  Care din cei doi este persona non grata ?
  Chiar aşa, de cînd un şef de partid are dreptul de a hotărî cine cu cine iese în oraş , dintre membrii aceluiaşi partid ?

 • WickerMan
  March 9, 2010

  Proasta-neproasta, sunt opinii, spre deosebire de Partidul Dementilor Liberi, unde carmaciu’ trage vanturi (fara nici o legatura cu dl. Vantu), iar prostimea urla de fericire: Vai ce Arome Suave, mai vrem.

 • Stefan Mihai
  March 9, 2010

  off-topic: http://www.petitieonline.ro/petitie/eliminarea_imunitatii_parlamentare-p55290047.html
  semneaza si tu! peste 1.000 de persoane au facut-o deja!

 • uilcrw
  March 9, 2010

  Noscitur ex sociis. Ce vremuri mai si ce ganditor… :D Oare mai citesc altceva decat brief-uri de la “consilieri”. Lasa ca e bine asa :)

 • Ligia
  March 9, 2010

  Cred ca de la alianta cu prostanacu’ i se trage. S-a molipsit si el. Spune lucruri traznite.

 • Daniel Ispas
  March 10, 2010

  Eu cred ca e ok si ca oamenii respectivi au luat masa impreuna si ca treaba asta nu-i place lui Crin. Cat timp nu ia nici un fel de masuri cand se intampla lucruri perfect normale dar lui nu-i plac cred ca e ok.

 • Atitudini
  March 10, 2010

  Exista si o alta versiune de interpretare la declaratia de mai sus:
  Crin se spune ca e sub controlul lui Patriciu. Dar isi permite astfel de declaratii.
  PD-ul zice ca e independent. Dar niciodata, nimeni din PD nu si-a permis vreun cuvant la adresa lui Base…
  Iar cand Geoana a luat masa cu Vantu, am zis toti: CE IDIOT!

 • scartz
  March 11, 2010

  eu zic sa-i excluda din partid.hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *