Dragă Moşule,

Nu ştiu ce se întîmplă cu scrisorile mele. Mă tem că ele nu prea ajung la Tine sau dacă ajung, ajung cu întîrziere. Motiv pentru care mă întreb dacă nu cumva era mai bine ca Poşta să ajungă la Sorin. Nu ştiu, zic… În fine, Tu ştii mai bine. Îţi scriu acum, aici, pentru că am o stare ciudată de deja-vu. Îţi aminteşti ce prim-ministru desemnat încerca acum fix un an să construiască un Cabinet? Da, ai ghicit, elful tău portocaliu. Se întîmplă, practic, acelaşi lucru acum, Moşule, aşa că nu mai ştiu ce să Te rog să-mi aduci. Anul trecut, probabil îţi mai aminteşti, am cerut-o pe Elena la Turism, dar şi pe Sandu la Comunicaţii, pe Adriean la Economie, pe Radu la Transporturi, pe Mircea la Senat şi pe Roberta la Cameră. Ca să chicotim pe margine. Şi să nu ne plictisim. A fost fun. Dar uite că pe horn tot ei coboară. Moşule, astea erau cadourile de anul trecut… Ştiu, îmi vei spune de Teodor Baconschi, figură nouă, cititor în greaca veche. Eu îţi voi răspunde cu Gabriel Oprea, figură cu frunte cunoscută, autor al celebrei vorbe de doh duh: “Doctrina noastră este bazată pe interesul naţional“.

Moşule, n-ai senzaţia că ne învîrtim în cerc? În cercul tău pular?

5 Comments
 • Veronica
  December 19, 2009

  … si ma conving pe zi ce trece ca Mosul nu exista! :)

 • Dramoleta
  December 19, 2009

  Ne învârtim în cerc în ritm de “hula hoop” cu P de la Boc :))))

 • monica hanganu
  December 19, 2009

  trist dar adevarat ! Mos Craciun n-a inteles ca am evoluat si noi , ca am vrea altceva , ca ne-a fost deajuns cadoul de anul trecut …
  Cristi, te rog , tine secreta aceasta scrisoare pentru ca s-ar putea ca Basescu sa spuna ca si Mos Craciun a votat cu el ..:)

 • Dictionar englez roman
  December 20, 2009

  La noi Mosu ar fi MOGUL

 • Nea Costache
  December 20, 2009

  Vai de mama noastra cu asa guvern de incompetenti! Alta Marie…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *