Geoană, intervievat de Mihaeladragosteamea

Mircea Geoană încă nu e sigur că a pierdut alegerile de acum fix un an de zile. Nu, nu exagerez deloc. Vă invit să-l ascultaţi aici şi aici pe fostul candidat PSD explicînd 365 de zile mai tîrziu cum a fost cu săritura, cît de mare a fost frauda pusă la cale de Băsescu, dar mai ales cum a fost cu vizita la jacuzzi-ul lui Vîntu. Un senzaţional interviu obţinut de Mihaela, dragostea mea în exclusivitate pentru www.unfleaciamciuruit.ro

6 Comments
 • Sonia Lorena
  December 6, 2010

  Ce spune Geoana ca a invatat? A invatat ca trebuie sa fie sclavul lui Antonescu si Voiculescu daca mai vrea o speranta de revenire in politica. Geoana este total contradictoriu. Vorbeste despre racirea relatiilor dintre PSD si PNL, dar in acelasi timp ii critica pe cei din PSD, care fac oferte liberalilor pentru o colaborare mai mult decat corecta pentru PNL.

 • Irina
  December 6, 2010

  Daca Geoana asculta de Ponta acum era presedinte si noi scapam de Basescu. Spune ca el este adeptul adevarului. Pai in acea seara s-a balbait si nu a spus nimic din ceea ce spune acum dupa an. Si a pierdut alegerile ca un prostanac.
  Daca motivul vizitei la Vantu a fost cel spus de Geoana acum, chiar ca este un prostanac penibil. A fost ca un elev care vrea sa afle raspunsurile la lucrare, iar pentru asta a luat nota 1.

 • Gabriela
  December 7, 2010

  crezi ca degeaba l-a facut Iliescu prostanac?!? nuuuu… dovada este iesirea si justificarile lui stupide… :)

 • androidul cu sobolani
  December 7, 2010

  Irina, stii bancul cu bascula?

 • silvy
  December 7, 2010

  L-am ascultat fix 5 secunde. Si-atat. Mi-a ajuns.

 • Sub Tonta PSD e aservit lui Base!
  December 7, 2010

  Ciracii lui Ponta… O fi Geoana cum e, dar, fata de Ponta, are discurs si de anumite chestii chiar nu poate fi suspectat: de datorii de familie la Base, de jocuri pro-Base (cu Sirbu, tripletul-duetul-monogrupul de la Cluj & co), de parvenitism politic portocaliu! Tontalaul… ramane cu poza de mare copilot de raliuri… Apropo, nu Base si PDL il pot schimba pe Geoana de la Senat, parca Tontici ar trebui sa stie macar atata… Deci faza asta nu tine… Pacat, insa, de partidul asta, pe mainile cui a incaput: un imatur politic, arogant de o mira si pe maica-sa! Parca Tonta a cedat locul la CC, parca Tonta nu mai vrea suspendarea lui Base, parca Tonta a compromis motiunea de cenzura neacceptand propunerea unei alternative la guvernare, parca Tonta ia masa cu madam Udrea, parca Tonta a negociat, cu socru-sau, intrarea la guvernare cu PDL (cum a recunoscut Guru de la Cluj, I. Rus), nu??? Parca el era, nu Geoana!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *