Vi-l imaginaţi pe Robert Negoiţă citind o carte?

Eu nu. Cu toate acestea, pesedistul ne invită pe blogul lui să căutăm în librării o carte scrisă de Anna Politovskaia, Jurnal rusesc. Nu mă puneţi să vă dau link la blogul lui Negoiţă, acolo unde el (sau, mă rog, un consilier de-al lui) face recenzia cărţii. Mai bine gîndiţi-vă cîte lucruri incredibile se pot întîmpla într-o singură frază, precum cea în care v-am anunţat că Robert Negoiţă ne invită pe blogul lui să căutăm o carte.

Nu reuşiţi? Păi, să vă explic. Primul lucru incredibil e însuşi Robert Negoiţă. Apoi faptul că el citeşte. În fine, că Robert Negoiţă scrie (pe blog). Şi, dacă-mi permiteţi, v-aş mai da un lucru incredibil legat de Robert Negoiţă. Fiţi atenţi! Pe blogul lui a fost postat acum vreo 7-8 zile un sondaj (vezi mai jos). Nu vi se pare de-a dreptul şocant că există 6 (şase) oameni în toată lumea asta care au răspuns la poll-ul lui Negoiţă?

robertnegoita

14 Comments
 • ame
  February 6, 2011

  E baiat bun, dar neintersant

 • Bah
  February 6, 2011

  @Sutu
  Cand ai dreptate, ai, bre…
  @ame
  baiat bun, dar cu lipsuri… la ultimul inventar cred ca i-au iesit tot atatia neuroni cat voturi in poll-ul ala, da eu tot cred ca cifrele au fost binisor umflate.

 • Niels Schmecker
  February 6, 2011

  Multumesc ca m-ai atentionat! Am votat si eu grabnic… :D Vezi de ce nu-mi fac eu blog?! Este mai rau decat un plod tiranic! Daca nu-l promovezi mai ceva decat pe EBa tac’su, se intoarce impotriva ta, te compromite, iti fura cardurile, ba mai te si paraste la vecini ca-l urasti si-l infometezi… :)

 • Marius
  February 6, 2011

  E, e Politkovskaia…macar recomanda o carte buna celor 6 cititori ai blogului sau! :D:D

 • dan cel adevarat
  February 6, 2011

  la mine au raspuns 14 la un sondaj din asta, dar eu chiar sunt nimeni pe planeta, plus ca sunt si sarac de nu am unde sa ma cac :))

 • Nevermind
  February 6, 2011

  Robert Negoita are blog?!? :D

 • ame
  February 6, 2011

  Am bre…. Sutu, ca-l cunosc face to face

 • zuzele
  February 6, 2011

  Mai degraba, cred ca ii citeste povesti nemuritoare iubita-sii ! Sau citeste cu ea cartile de comentarii pentru BAC :)))

 • adrian
  February 6, 2011

  Bravo il bagi in seama sa iasa in lume. Daca nu il pomeneai cine comenta?
  Toate pana………….. cauta reclama. Cat face o postare? ? ?

 • Victor
  February 6, 2011

  Or fi fetele pe care le plaseaza. Le-a pus sa voteze. Dar sa fi ramas numai cu 6?

 • sorin
  February 6, 2011

  De ce esti rautacios ? El a mai citit (si citeste) toate cartile de pica, inima rosie, caro si trefla ! Nu stiai ?

 • Kilroy
  February 6, 2011

  Si doamna de la MDRT are blog. Acum, cine il scrie, e alta poveste

 • Cristi
  February 6, 2011

  “Bună seara şi pentru că venim de undeva de departe aşa, din Africa, acolo la poalele munţilor Kilimanjaro cresc un trib foarte faimos, Masai, care ştiu să sculpteze foarte frumos, mai ales că au un lemn foarte bun, celebrul negru ăsta de esenţă tare….Majoritatea care au auzit de Robert Negoiţă …..”

  http://andreicristi.blogspot.com/2011/02/la-poalele-muntilor-kilimanjaro-cresc.html

 • portaeporta
  February 8, 2011

  Da, tinand cont ca din fericire in romania a citi si a scrie nu inseamna neaparat ca faci parte din elita tari. Asta s-e datoreaza si sistemului comunist. asa cum a fost, romania a avut un sistem de educatie nu chiar cel mai prost. E bine cunoscut ca tari ca Grecia sau Italia au o quota a analfabetismului mult mai ridicata decat romania. kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *