Who the fuck is Igaş?

Taci, că s-a trezit Igaş! Zice aşa o ştire Mediafax de acum cîteva minute: Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, vineri, la Satu Mare, că nu se pune problema să îşi dea demisia de onoare după incidentele de la Piatra Neamţ, el precizând că abia a fost numit la conducerea ministerului şi că abia acum face evaluări şi va prezenta un raport.

Trăienele, eşti bine? Credeam că ai păţit ceva, că de cînd eşti ministru n-am auzit mai mult de 2-3 cuvinţele din guriţa ta susţinută de penalul Falcă. Ultima oară cînd o agenţie de presă relata o vorbă spusă de tine, aşa-zisul ministru al administraţiei şi internelor, se întîmpla pe 12 noiembrie, deci acum o săptămînă. Citez din Mediafaxul de atunci. Igaş: Sugerez colegilor mei din Senat să urgenteze proiectul Legii educaţiei.

Igaş, fii atent aici la mine, că e groasă. Nu ştiu dacă ai aflat exact ce şi cum se întîmplă. Poliţiştii tăi au luat-o razna. Pistoale, demisii, ameninţări, clanuri, scandal, streaptease, demiteri. Ce să-ţi zic? E un fel de revoluţie în curtea ta. De aceea îţi scriu. Uite, eu îţi propun aşa: sună-l tu pe Ghiţă Falcă, stăpînul tău, şi roagă-l să-ţi dea voie să fii un pic nervos. Adică să ieşi şi tu puţin la interval. Să dai măcar impresia că eşti la conducerea unei instituţii. Deci, ieşi la fereastră şi urlă cît te ţin plămînii: Ordnung und Disziplin! Şi aşteaptă reacţiile. Lasă dracului declaraţiile alea tîmpite cu nu se pune problema demisiei şi evaluările pe care le aştepti. Ce? Eşti prost? Hai, Igăşele, că tu nu eşti prost! Că nu te punea pe tine Falcă la şefia ditamai ministerului…

 • later edit / Igăşel, numele instituţiei pe care prin voia unui penal îl conduci se numeşte Ministerul Administraţiei şi Internelor. Şi nu Ministerul Afacerilor şi Internelor. Of, Doamne…
13 Comments
 • laurentiu
  November 19, 2010

  bai vere, astia sunt de ras cu declaratiile lor :)

 • Loda
  November 19, 2010

  Cum adica ? Pai, nu ti-a spus domnul presedinte? ,,Baiatu asta” ! Ce nu-i clar?

 • dan cel adevarat
  November 19, 2010

  ala care o sa va inchida pe voi toti ziaristii daca mai vorbiti urat!

 • Cristian Șuțu
  November 19, 2010

  cine, mă, igăşel? :)

 • dan cel adevarat
  November 19, 2010

  da igasel pe hartie, basescu in fapt :)

 • Kilroy
  November 19, 2010

  Titlul e f. corect. Doar nu puteau sa ii zica Mr Nobody. Asa ca i-au zis igas

 • Gabriela
  November 20, 2010

  esti sigur ca el a vorbit?!? eu cred ca era sosia lui!!! el nu stie sa vorbesca… :)) vorbeste Zeus si pentru el!!! :))

 • alinutza
  November 20, 2010

  Spuneti-mi voi mie cine si-a dat demisia de onoare in Romania ultimilor 20 de ani?

 • Gabriela
  November 20, 2010

  eheheheee, azi a mai iesit nobody Igas cu inca o declaratie… zice el… “trebuie sa recuperam imaginea care ne-am pierdut-o”!!! ce e mai grav e ca nu stie saracul cum se numeste ministerul de il conduce!!! in loc de Ministerul Administratiei si Internelor a spus Ministerul Afacerilor si Internelor!!! s-o fi gandit la afacerile pe care le face impreuna cu Falca?!? :))

 • ion iliescu
  November 21, 2010

  e de tot hazul ca insi ANONIMI (au curaj, o dau anonima) isi dau cu parerea despre cine e un alt ins CU NUME SI PRENUME :))) numai la romani si lui Hrebenciuc i se poate intampla asa ceva :))))

 • Cristian Șuțu
  November 21, 2010

  iliescule, ti-au dat drumul, ma?

 • didi
  November 21, 2010

  Esti slabut si patetic Sutule…ce treaba am eu cu ce declara un ministru?? Pe mine ma intereseaza ce face el.

 • Cristian Șuțu
  November 21, 2010

  adina, si ce face Igasel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *