Cine este Traian Igaş?

Nu trebuie să căutaţi prea mult în arhive. Mergeţi, după cum ne sugerează Moş Califar, la transcriptul emisiunii “Ştirea zilei” din 9 august 2010 şi daţi o căutare după cuvîntul “ciutacu“. Veţi afla astfel povestea lui Victor despre ameninţarea cu bătaia căreia a trebuit să-i facă faţă în Băneasa Mall, dar mai ales – şi acum atenţie! – reacţia la cald a senatorului PDL Traian Igaş:

Nu e deloc firesc şi aş comenta în două cuvinte cazul domnului Ciutacu. Ceea ce a semănat până acum la televiziune a primit şi a simţit pe pielea proprie. (…) Atât timp cât în faţa camerelor incită românii la ură, incită românii la violenţă a trăit ceea ce a semănat.


Igaş a fost numit acum cîteva momente ministru al Internelor. Referinţele au fost, deci, bune.

13 Comments
 • coco
  September 27, 2010

  ha! poate-oi fi si io ministreasa peste fo’ doi ani, ca tineretea pare a fi singurul criteriu. oare de-aia ca astia mai mici asculta de aia mai mari, si-s fata blocului si pe strada si la scoala si-n politica?!

 • alinutza
  September 27, 2010

  Mai conteaza cine e acest “Traian”? Poate l-a desemnat pentru ca-i place prenumele :)

 • Gabriela
  September 27, 2010

  un alt lingau dobitoc… numai cand ii vezi fatza iti dai seama cate dorsale baga… la greu… o sa faca si asta rahatul praf… :))
  in alta ordine de idei… Igas este supusenia intruchipata… ce va vrea Zeus aia va infaptui… cu succes si cu nelipsitele limbi… :)

 • coco
  September 27, 2010

  vaznadu-l pe igas langa blaga mi-am adus aminte de desenele animate cu dulaul spike si catelushu’ care avea impresia ca latratu’ lui il il tinea pe motanu’ tom cocotzat pe-un stalp.

 • Timisoreanca
  September 27, 2010

  Doamne,ai mila de poporul Roman,te rog,ca de la astia de la putere,vai de noi!Zau mi-e frica,mai frica decat pe vremea lui Ceausescu!Si-am avut sentimentul asta de cand au fost alegerile.Mi-e frica sa mai traiesc aici,oameni buni.

 • dadatroll
  September 27, 2010

  Cat ii pizza aia din mijloc?

 • sandman
  September 27, 2010

  Si asta e adventist?

 • Cristian Șuțu
  September 27, 2010

  dadatroll, nu-ti merge clicku’?

 • Vio
  September 27, 2010

  Igas a fost seful caminului cultural din Pecica, judetul Arad…Deci, CV beton

 • valeria
  September 28, 2010

  un alt ” neica nimeni “

 • Vio
  September 28, 2010

  La el in sat e cunoscut si pentru faptul ca a fost repetent la scoala…Superb, nu?

 • laurentiu
  September 28, 2010

  clar acum care-i treaba cu numirile astea, serios.

 • Jos Mafia Criminala
  October 16, 2010

  Un mutalau prost,tampit si seralist fara exprimare in comunicare,fara personalitate,care e Balanta si se declara Fecioara(nici macar zodiile nu le stie).Fost deputat si senator,nu inainte de-a fi ramas repetent inducand lumea in eroare si lingandu-si sefii mai ceva decat starletele porno ”obiectul muncii”‘.Actualmente cheia mafiei criminale din Arad,in frunte cu handicapatul si criminalul de Gheorghe Falca,Nae Iotcu ”Impotentul” adaos Traian Basescu ”Chiorul”.Aceste capuri umplute cu taratze,dar care fura bani publici duc tara de rapa.Cat sa-i mai suportam.L a atac,pe ei,oameni buni.Sa le starpin natia si samanta de analfabeti.Jos criminalii!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *