Lui Bușoi de la PNL

Am primit zilele trecute invitația voastră pentru o dezbatere organizată de PNL București. Vă mulțumesc! Dar nu trebuia. O să vă explic mai încolo puțin de ce. Deocamdată să vă spun de ce nu am răspuns invitației (“vă rugăm să confirmaţi participarea până cel târziu miercuri, 27 septembrie 2017, ora 11.00″). E simplu: NU vă mai suport! Nici pe voi, nici pe ceilalți. Sunteți niște impotenți! În ultimii 27 de ani a fost suficientă vreme să mă lămuresc. 16 ani din ăștia 27 v-am privit de aproape. Chiar de foarte aproape. Căci am fost jurnalist. Iar convingerea mea de astăzi e că dacă România vrea să ajungă vreodată o țară în care se trăiește bine, voi toți ar trebui să dispăreți.

Înțelegi, Cristian Bușoi? Înțelegi în CE cred eu? Voi toți, ăștia care sunteți astăzi membri PNL, PSD, PMP, USR, UDMR și cine mai e pe acolo prin Parlament, sunteți in-ca-pa-bili să produceți un bine. Oricît de mic ar fi el. Mai rău încurcați. De aceea, vă repet, trebuie să dispăreți.

Nu știu cum s-ar putea întîmpla dispariția asta. Căci mi-e greu să cred că vi se va face vreodată rușine de impotența voastră. Ce pot eu să fac – pentru ca dispariția voastră să aibă loc cumva – e să nu vă mai urmăresc. Să nu-mi mai pese de voi. Și nici de acțiunile voastre proaste. Iată de ce nu ți-am răspuns la email.  Și iată de ce de o bună bucată de vreme pe acest blog nu-și mai au loc postările cu temă politică.

Doar că – și acum dă-mi voie să mă enervez – aflu că ați trimis invitații similare cu cea primită de mine din care rezultă că eu aș participa la așa-zisa voastră dezbatere. Vezi lista de mai jos. Ba chiar m-a sunat cineva să mă întrebe dacă într-adevăr merg, căci ar merge și el în cazul ăsta. Din cîte înțeleg, în invitațiile astea sunt date mai multe nume de jurnaliști, bloggeri sau lideri de opinie sugerîndu-se că ar fi confirmat participarea. Așa cum îi știu eu pe mulți dintre ei, sigur nu vor participa vreodată la o dezbatere organizată de voi.

Hai să n-o mai lungesc. Bușoi! Ce ai făcut acum e o mizerie. Și un motiv în plus să mă întreb: oare vom scăpa vreodată de voi?

dezbatere PNL

1 Comment
  • Votantul
    September 28, 2017

    Pariu ca ardei umplut e prezent ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *