Dîncu despre greşelile lui Geoană

Dintr-un interviu care o să apară miercuri în Caţavencu.

Rep: Să fim mai clari. Care au fost momentele decisive care au dus la scorul final?
V.D.: Au fost cîteva cu adevărat decisive. Cu Băsescu lovind un copil, puternic ca şi potenţial de emoţie, dar supramediatizat şi mai ales venit dintr-o sursă care confirmă una din ipotezele mesajului lui Traian Băsescu. Dacă nu ar fi fost Patriciu cel care să fie sursa atacului, atacul ar fi fost mult mai greu de contracarat.

Rep: Credeţi că Băsescu a lovit copilul?
V.D.: Habar n-am. Ceva o fi fost acolo. Cred că ăla micu’ a fost mai rapid. Nu cred că l-a atins, dar asta nu are importanţă. În politică, percepţia este mai tare decît realitatea.

17 Comments
 • Mustata
  December 12, 2009

  Dancu asta e numai cu povestile…
  A obtinut el vreodata voturi in Cluj …? Doar la vot pe liste…
  Asa ca sa ne lase…

 • moldo.ro
  December 12, 2009

  Si Basescu nimic?

 • ieseanul suparat
  December 12, 2009

  Ha, ha, ha… “in politica, perceptia este mai tare decat realitatea”… Asa o fi, dar iata ca in cazul lui Geoana a fost exact invers. Realitatea a fost mai tare decat perceptia colectiva. Yeaaaaahhhhh!!!!

 • ciucuda
  December 12, 2009

  STIREE !!!
  Pe http://www.blog.imperiaonline.me este o inregistrare cu Traian Basescu recunoscand o masluire de probe.

 • MISU
  December 12, 2009

  INTERVENTIA “GENERALULUI” OPREA IN CARE DECLARA CA EL SI BOC “AU AVUT O DISCUTIE BAZATA PE …PRINCIPII “(!!!) , TREBUIE PUSA LA LOC DE CINSTE ! APROPOS, CE FRUNTE LATA ARE OPREA !

 • Raul
  December 12, 2009

  anan birchall a scos capul de la cutie si ataca si ea la psd. si pe geoana ana birchall a dat un raspuns foarte mishto. plus ca ataca in stanga si in dreapta se da la guzganul rozaliu.cica revine in politica sa-i atace la varf dupa faza cu filmuletul

 • ciucuda
  December 13, 2009

  BASESCU TRAIAN recunoaste in inregistrarea de pe http://www.blog.imperiaonline.me urmatoarele:

  1. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII);

  2. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI ARGES, IN 1981, A INCENDIAT 38 DE NAVE SI RADA PORTULUI ROUEN – FRANTA. ADEVARUL A FOST AFLAT IN 1998;

  3. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT – RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.

 • Andrei
  December 13, 2009

  Daca basescu ramane presedinte, promit ca in urmatorii 5 ani cand aud „Desteapta-te romane”, ma voi tine de cuc. Cand va juca nationala romaniei voi tine cu adversarul (nu e greu, ca in ultimul timp pierdem si cu lituania). Cand vor iesi oamenii in strada pt pensii si salarii, voi bea un ouzo in casa, razand de ei. Cand va cere cineva referendum voi scrie cu pixul pe buletin „Partidul Unanim de Larga Audienta”.Craciun Fericit si LA MULTI ANI!
  P.S. Asa va fi de acum incolo… ne-am intors in 89! (na ca fac si poezie)!

 • Luci
  December 13, 2009

  Nu inteleg de ce ai “pierdut-o” pe Elena Udrea din blogroll odata cu “relansarea” site-ului. Avand in vedere ca “relansarea” s-a facut tocmai pe 7 decembrie, ma duce gandul ca voiai sa scapi de ea pentru a nu da rau la ce credeai tu ca va fi noul regim, dar s-o faci discret. Scuze daca ma insel, dar mi se pare cel putin ciudat!

 • raluca
  December 13, 2009

  are dreptate Dancu

 • Marius Diaconescu
  December 13, 2009

  Cine-i Dincu ? :)

 • Adrian Teacă
  December 13, 2009

  Cea mai mare greşeală? I-a fost frică de Băsescu. O frică paralizantă. Aproape că o simţeai, fizic, în timpul confruntării. Reastul e istorie.

 • lau
  December 13, 2009

  dupa lupta multi viteji se arata – cam asa ii inteleg eu pe astia. :)

 • Emil
  December 13, 2009

  Salut Cristi,
  Ceea ce te voi intreba nu prea are legatura cu postul dar tine de alegerile recent incheiate. Ai habar (surse/estimari personale) cat l-a costat pe fiecare candidat din finala campania? Ma refer cu totul: publicitate, consultanta, pr, postaci, turism, etc. Pe scurt cat a costat cu totul aceasta campanie. Multam.

 • Ruxandra Lungu
  December 13, 2009

  N-am nevoie de analiza lui Dancu. An scris deja despre asta in “Tricolorul”

 • Mihai Ionescu
  December 14, 2009

  Perceptia bate Realitatea TV

 • Marius
  January 10, 2010

  Dâncu e tare la teorie, dar când s-o pună în practică……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *