Detoxifiere

Am fost plecat nouă zile în Austria. Și n-am auzit deloc următoarele cuvinte: politică, Traian Băsescu, Victor Ponta, PSD, PDL sau PNL. O experiență inedită pentru mine. Abia acum îmi explic de unde vine starea de bine pe care o au străinii pe fețe. Vă recomand și vouă cura asta de detoxifiere.

8 Comments
 • Cosmin
  January 22, 2013

  Eu sunt in italia de 5 zile si iti voi da dreptate cand voi reveni in tara. Nu prea am fost eu prea implicat in politica, sau sa fiu cuprins de febra stirilor, insa iti voi da dreptate.

 • coco
  January 22, 2013

  eu am de lucru asa ca ma detoxific prin munca. parca-i zice cumva…terapie ocupationala. da’ tu n-ai cum s-o aplici, draga palatule, ca “deh, asta e meseria”, vorba lu’ mircea badea de aseara.

 • Cristian Șuțu
  January 23, 2013

  coco: cine e mircea badea?

 • .pm
  January 23, 2013

  bravo, coco. ce detoxifici in timpul zilei pui la loc cu mircea badea. rusine! :)

 • Nicu Bostan
  January 23, 2013

  E recomandata chiar de mai multe ori pe an pentru un efect complet :))

 • coco
  January 23, 2013

  @cristian sutu
  @.pm
  ziceti asa pen’ ca voi nu stiti ca nu pot adormi decat daca vorbeste cineva in preajma mea. nu tre’ sa cante, tre’ sa vorbeasca. e drept ca el zbiara de multe ori da’ asa m-am obisnuit. nu pot adormi pe alta emisiune, o sa incerc?!

 • Razvan
  January 24, 2013

  Detoxifierea de Gigi Becali cred că ar fi detoxifierea supremă.

 • Dan Doran
  January 29, 2013

  As lua si eu o portzie de detoxifiere de soiul asta, dar nu cred ca am sanse, cu cei 200-300 de lei pe luna pe care-i inshfak. Dar faza cu munca e beton: daca vetzi face o tabara de coasa sau de prashit la Lalesti, va trece naibii si splinul, si splina, si greatza, si creatza…
  Eu nu ascult decit stirile radio pe Radio Iasi, si ma intereseaza doar vremea. Dar va recomand stirile de la radio, care sint chiar stiri, axate pe chestii cu adevarat serioase, nu pe shou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *