Dragă domnule Stat,

Îţi scriu această scrisoare în semn de protest pentru abuzul de care dă dovadă asupra ta organizaţia privată numită Partidul Democrat Liberal. Care am înţeles că se întruneşte chiar în aceste momente, într-o şedinţă a Biroului Permanent Naţional, într-unul din lăcaşurile tale, anume la Palatul Victoria. Eu înţeleg că e nevoie de măsuri ferme  de austeritate şi că, dacă şedinţa respectivă s-ar fi ţinut la sediul privat din Modrogan, nu s-ar fi scutit cîţiva litri de benzină pentru transportul demnitarilor. Dar, totuşi, chiar aşa? S-ar fi putut găsi şi alte soluţii. O şedinţă în Cişmigiu, spre exemplu.

Vreau, de asemenea, să ştii că mi se pare la fel de nedrept ca şi celelalte şedinţe private de partid să se ţină în lăcaşuri ale statului, clădite şi întreţinute din sudoarea poporului. Precum s-a întîmplat în ultimele zile la Palatul Snagov şi Vila Lac 1.

E nedrept. E tare nedrept. Te-aş ruga frumos să nu te mai laşi abuzat. Strigă-n gura mare, iar noi te vom ajuta.

Cu prietenie,

un plătitor de impozite

6 Comments
 • Oana Portase
  June 25, 2010

  O scrisoare pierdută :))

 • Mogre
  June 25, 2010

  Sustin. 100%.

 • Anti-udrea
  June 25, 2010

  Nu ar fi asa o mare problema daca ar discuta macar niste chestii inteligente, constructive chiar si pt afacerile lor. As fi un cetatean fericit.

 • WickerMan
  June 25, 2010

  Io unu’ sint de acord sa se intalneasca pedeleaua la Palatul Victoria (victoria cui???) cu o conditie. Sa-si faca SEPUKU in grup ( a nu se crede ca-i vreo orgie xxx).

 • bogdan
  June 25, 2010

  saracii, or fi ramas fara sediu ca nu si-au platit cotizatiile la timp? oricum subscriu protestului si sperantei de a-i vedea in sepuku de grup sau birou permanent. sau sepuku permanent de grup :)

 • dan
  June 26, 2010

  bine ca sustineti! eu am trecut la mailuri direct la aia din grupul popularilor europeni! Ii felict primirea pdl-ului in randurile lor si le multumesc ca au grija de gunoi ca de o bijuterie. Voi romani continuati sa vorbiti intre voi. Sigur iese ceva bun – Mwhahahahaha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *