PRU are un guru

Eu nu mai am nici un dubiu: singura lor șansă e să devină peste noapte extremiști. Nu mai merge cu fofîrlica. Justiția le-a luat și continuă să le ia din liniștea cu care au crezut că pot mulge ugerul public. Unii au făcut deja pîrnaie, alții așteaptă sentința finală. Statul ăsta de drept e mai mult decît pot ei duce.

Dacă vreți să știți cine unge rotițele noului partid extremist din România, intrați pe blogul lui Adrian Năstase și citiți ultimele postări. Dacă n-aveți timp sau chef, vă fac eu un sumar:

  1. Momentul alegerilor parlamentare ar putea să fie un moment de intelepciune pentru partide dacă vor intelege că o schimbare de mesaj, o radicalizare a lui, in sensul promovării si protejării intereselor românesti, este absolut necesară“.
  2. “Noi ne consumăm in mici bătălii inutile, epuizante, care ne transformă in pradă facilă pentru capitalul străin”.
  3. “Nu luăm in calcul, spre exemplu, intentiile unora de a crea in zona noastră trei state mai mici in următorul deceniu”.
  4. “Ideea crearii unui partid cu mesaj suveranist si mai puternic egalitar este corecta”.

Prin urmare, dacă-l așteptați pe Victor ponta în Partidul România Unită, formațiunea aia care a interzis arborarea steagului UE în sediile de partid, să știți că nu Bogdan Diaconu a fost convingător. Și nici Victor ponta greu de convins. Maestrul l-a trimis acolo.

 

ponta-nastase

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *