Loţiunea de cenzură

Realizează cineva cît de bine e să fii parlamentar? Vă spun eu: e perfect! Nu te obligă nimeni să ajungi la birou, poţi ruga un coleg să semneze în locul tău pe condica oricum inutilă, lucrezi doar trei zile pe săptămînă, primeşti bani să-ţi angajezi una, două, poate chiar trei amante, care se vor lăuda că-s experte parlamentar, primeşti un birou, o maşină, un laptop conectat la net, îţi alegi o ţară cu care să te împrieteneşti în grupurile interparlamentare, vizitezi ţări străine dacă te bagi în echipa de fotbal sau în cea de tenis, dacă  nu eşti ursuz te împrieteneşti cu presa, care scrie bine de tine. La dracu’, e chiar jobul perfect.

Prin urmare, de ce oare îşi face lumea iluzii că va exista vreodată o moţiune de cenzură care să fie adoptată şi să ducă astfel la organizarea de alegeri parlamentare anticipate? Nu, nu! Moţiunile de cenzură n-au niciodată happy end. Decît pentru ei.

1 Comment
  • Gabriela
    October 28, 2010

    pai cum sa renunte ei la toate aceste beneficii?!? hai sa fim seriosi. tin de scaune cu dintii. iar daca e cazul, isi sacrifica si dintii numai sa le ramana scaunele caldute sub fund!!!… ba unii chiar se si lipesc de ele… cu superglue… :))
    in aceasta situatie, nu avea cum sa treaca motiunea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *