Minoritate absolută

Era o vreme în care oamenii mai aveau încredere în politicieni. Îmi amintesc că, în primăvara anului 1997, premierul Victor Ciorbea avea o încredere de 81 sau 82%. Între timp, lucrurile s-au agravat. Și au ajuns după cum vedeți în imaginea de mai jos. O medie de numai 15-16%. Minoritate absolută. Vremea democrației a cam apus – scriam acum ceva timp pentru Revista Biz. Recitiți cu un click aici textul și spuneți dacă aveam sau nu dreptate.

PERSONALITATI
sursa

7 Comments
 • Another
  November 18, 2013

  Nu mă miră poziţionarea lui Crin Antonescu (cu 16%) în spatele lui Traian Băsescu (cu 17%) sau imediat în faţa lui Mihai Răzvan Ungureanu (cu 15%). Dacă mă miră ceva, mă miră poziţia ocupată de Mugur Isărescu (cu 27%). Eu cred că asta ar merita, poate, un studiu de caz; încrederea românilor în Mugur Isărescu, la asta mă refer.

 • Cristian Șuțu
  November 18, 2013

  Pe mine ma mira absenta lui Piturca din tabelul ala. Daca tot l-ai bagat pe Isarescu….

 • Another
  November 18, 2013

  Piţurcă ar putea să se îndrepte către partidul lu’ domnu’ Dan…!

 • Creare Site
  November 18, 2013

  sa vezi acum cand vin alegeriile

 • androidul cu sobolani
  November 18, 2013

  care-s aia 5% care ar vota oare cu voiculescu?

 • androidul cu sobolani
  November 18, 2013

  ca pe aia 51% care-l vor vota pe gadea, ii recunosc.

 • cowish
  November 19, 2013

  Nu reusesc sa inteleg povestea asta: increderea in ce/ ca ce? Mugur Isarescu este probabil cel mai opac personaj “mediatic”, nu stim decat ca are o functie importanta si ca se mentine. As vrea sa stiu in cine au incredere tinerii intre 20-25 ani, pentru ca eu nu reusesc sa mizez pe nimeni. (Oare increderea asta nu e ca la jocurile de noroc, mizezi cand ai o “simtire”, dar stii bine ca poti pierde banii?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *