Dacă ți se face într-o zi poftă de sarmale gătite la foc de lemne într-un tuci mare, sub ochii tăi. Ori dacă vrei fasole cu cîrnați, tocăniță din carne de vită sau ciorbă acră. Dacă vezi cum se frămîntă o pîine ori cum se coace într-un cuptor adevărat. În fiecare week-end, la Tîrgul Țărănesc din Agronomie, sunt acolo niște maramureșence pe care trebuie să le întîlnești.
5 lei porția de sarmale. Cu mămăligă și ardei iute.
November 16, 2013
Mmmmm ce bunuc o fi Doamne! De asta iubesc numai Craciunul (sarmalele, mamaliguta, fripturica la ceaun….) pe langa sarbatoarea sfanta, ador bucatele specifice. Mai bine nu intram pe FB….o sa beau un ceai :(
November 17, 2013
Cele mai bune sarmale, le face mama. :)
November 28, 2013
subscriu