Molima PSD

Liviu-Dragnea

Eu am avertizat: oamenii ăștia de la PSD nu vor altceva decît să fure. De aceea există. De aceea au candidat. De aceea s-au așezat în fotoliile guvernamentale. Sunteți naivi dacă vă uitați la toate promisiunile de măriri de salarii și pensii ori la scăderile de taxe și impozite. Matematica nu e în favoarea lor. În plus, nu dau de la ei. Bugetul României nu e al lor, sper că realizați asta, e al meu și-al tău. Al nostru. Nu vă imaginați că toate promisiunile acelea de bunăstare sunt din buzunarul lui Dragnea. Nu! Magazinul e al tău, cititorule. Dragnea și baronii lui, laolaltă cu toți grindenii lor, sunt doar casierii.

Mi-e greu să cred că nu vă interesează că mai fură și ei cîte-o ciocolată. Fie. Dar mă tem că nu realizați amploarea furtului. Ăștia – aș vrea să înțelegeți bine! – sunt în stare să fure tot. Absolut tot. Tot ce se vinde în magazin. Clădirea. Terenul. Și trotuarul din față. Îi cunosc. Îi cunosc bine. De la Dragnea mă aștept la orice. Pentru binele lui și pentru cît mai mulți bani în conturile pesediștilor, ăsta ar fi în stare s-o vîndă și pe mă-sa. Ar da Moldova Republicii Moldova și Transilvania Ungariei. S-ar muta în secunda doi în Brazilia. Sau în Madagascar, cu Mazăre. Și-ar chicoti lîngă puștoaice ieftine pînă la finalul vieții.

Uitați-vă la ce-au încercat să facă azi! În a treia lor ședință de guvern. E halucinant! Grațierea și dezincriminarea unor fapte penale. Credeți că s-au gîndit la voi și la binele public cînd au încercat să facă asta? Ei bine, nu. Tot la ei s-au gîndit. Concret, jegoșii ăștia au încercat să bage pe șest o ordonanță de urgență prin care i-ar ușura sau scăpa de pedepsele legii pe mulți dintre ei, în frunte cu Dan Voiculescu, Liviu Dragnea, Nicușor Constantinescu. Jurnaliștii de la Hotnews.ro încearcă chiar în aceste momente să descopere tainele acestei jegoase ordonanțe de urgență. Care, din fericire, n-a mai apucat să fie trecută pe ordinea de zi. Pe motiv că aceiași jurnaliști de la Hotnews.ro (felicitări, Dan Tăpălagă!) au dezvăluit intențiile lor murdare. Iar președintele Iohannis s-a dus peste ei în ședința de guvern blocînd astfel adoptarea acelei mizerii. E strigător la cer. Dar credeți că se vor opri? Vă asigur: nu! N-am informații concrete, dar aș putea să jur că în perioada următoare vor începe demersurile de suspendare a președintelui Iohannis.

Vor face orice! Sunt în stare de orice. Ce e de făcut? Evitați Antena 3, România TV și alte mizerii similare. Citiți în continuare știrile Hotnews.ro și pregătiți-vă pentru zile mai negre. Căci, vă asigur, vor urma. Molima asta a PSD abia s-a așezat peste noi.

3 Comments
 • PC
  January 19, 2017

  Stimate domnule,

  Chestia asta cu “evitati Antena 3 si România TV” îmi aminteste de grairile iliesciene cu “o anumita parte a presei”. Cine, ma rog frumos, confera Hotnews accesul la adevarul absolut si posesia acestuia, permitând Antenelor doar accesul la polonicul cu stercobilina?
  Si Tapalaga minte. E drept, nu chiar cât Gâdea, dar minte. Cu nerusinare uneori. Pot dovedi ce spun, despre Tapalaga, ca despre Gâdea nu este nevoie.
  Dar sunt în deplin dezacord cu invitatia ta de a boicota Antenele sau RomâniaTV si cu luarea de “lumina”, adevar, dreptate si justitie doar de la “icoana vie” a jurnalismului Hotnews.
  Cumsecade ar fi sa fie invitat publicul sa citeasca cel putin doua puncte de vedere si sa lasi publicul sa decida singur, ca nu este nimeni D-zeu pe pamânt sa stie adevarul absolut.

 • Anda
  January 20, 2017

  Putin fanatic acest articol! Numai noi avem adevarul restul va mint si va inseala! Eu imi aduc aminte ce teapa ne-am luat cu PSL si Basescu – Boc asa ca balanta aia se cam da peste cap. Ii pun pe toti in aceeasi plasa!

 • moshu49
  January 23, 2017

  ei fac marea și banditeasca eroare în calcularea pașilor: doar o cincime din cei înscriși pe liste i-au votat și replica se vede în stradă
  de acord, nu vor ceda, dar nici strada și bine face
  nici influența haznalelor TV nu mai este ce a fost
  nici jurnaliștii și nici analiștii mari cunoscători de “curling” nu mai sînt prizați
  acum să-l văd pe caracaleanul de la Justiție ce mai îndrugă despre desființarea MCV care sigur va fi la fel de dur ca cel de după lovitura de stat din 2012
  pas cu pas “Blestemul” lui Ernest Maftei îi va ajunge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *