Muiştii

De 5 , Permalink 0

Mi-l amintesc pe un parlamentar, un muist, care vorbea de “pensii nesimţite”. Se răstea la un bătrînel, care avea o pensie de 3000 de lei, spunînd că ar putea trăi cîteva zeci de oameni din pensia aia a lui nesimţită. Apoi mi-l amintesc pe unul din guvern, un alt muist, care zicea acum vreo două zile că anul viitor salariile “ar putea” să crească în aşa fel încît să acopere “o parte” din tăierile de salarii de anul ăsta. Şi, în fine, citesc o ştire care ne anunţă că parlamentarii şi-au votat bugetul pe anul viitor, care e cu 30% mai mare decît cel de anul ăsta.

Nu-i aşa că noţiunea de muist vi se pare prea slabă?

5 Comments
 • Serban
  November 3, 2010

  Cu parere de rau, la faza asta, muistii suntem noi…: ( Ei sunt doar niste JEGURI!

 • bogdan
  November 3, 2010

  serban are dreptate… noi ar trebui sa actionam astfel ca lor sa le fie frica sa iasa din case de teama ca multimea de pensionari si bugetari cu veniturile mutilate se va napusti asupra lor ca o gloata de zombie din filmele acelea horror de serie B – poate atunci vor intelege ce insemna sa fi alesul poporului

 • alinutza
  November 3, 2010

  Iar initiatorul acestei ispravi a fost nimeni altul decat liberalul ( deci opozitia!!!!) DR Rusanu &(*%&*#$@ ( nu pot fi traduse , dar sunt sigura ca intelegeti ce am vrut sa-i transmit!!!

 • Gabriela
  November 3, 2010

  doar muisti?!? lepre, jigodii, lichele, capuse, jeguri… si as mai putea continua…

 • laurentiu
  November 3, 2010

  asa este, prea slaba. mama lor de banditi. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *