O băşină

Ponta este un fanfaron care nu va ajunge niciodată prim-ministru. Într-un fel, am o lehamite să mai vorbesc de omul ăsta care intoxică spaţiul public cu prezenţa sa. Nici măcar nu îl consider pe el vinovat. Vinovat este genitorul său politic. Adrian Năstase a fost un prim-ministru bun şi a facut şi lucruri bune în perioada mandatului său. A lăsat totuşi două dâre urât mirositoare: 1) un sistem de justiţie controlat şi corupt ; 2) Victor Ponta. Dacă la prima am mai scăpat în ultimii şase ani de miros, la cea de a doua va trebui să ne mai ţinem de nas încă un an de zile. Pe urmă scăpăm.

Ceea ce tocmai aţi citit este o băşină emisă cîteva momente mai devreme de Sebastian Lăzăroiu la Hotnews.  Asta dacă vă întrebaţi, aposterioric, de ce a fost dat afară SL afară din guvern…

9 Comments
 • poshta
  October 24, 2011

  da, de fapt ponta miroase foarte bine a barbat de mare caracter. doar ca e vorba de caracter de politician roman din stirpea lui adrian nastase. ups! asta a zis si lazaroiu. asta inseamna ca n’am nici o sansa sa ajung ministru pdl.
  parca ar fi o contradictie pe aici. poate doua.

 • Cristian Șuțu
  October 24, 2011

  te contrazic, deci exist

 • Adi
  October 24, 2011

  Adevarul este ca trebuia infiintat un Minister al Soparlelor Ieftine special pentru mr sebi :))

 • calin
  October 24, 2011

  Cine este Sebastian Lăbăroiu ?

 • prolit
  October 24, 2011

  asta a grait un prim adevar in toata viata lui si dvs., DL. Şuţule, ii dati la gioale

 • kilroy
  October 24, 2011

  “Adrian Năstase a fost un prim-ministru bun şi a facut şi lucruri bune în perioada mandatului său”. Sa inteleg ca lui sebi ii e dor de fostul angajator?

 • androidul cu sobolani
  October 24, 2011

  nu inteleg unde vezi tu sutule aici o problema? ai poster cu ponta pe perete?

 • Vlad Sepet
  October 24, 2011

  Eu il cred pe sebastian lazaroiu. Daca el spune ca Ponta este o basina, orice ar spune altcineva este zero pentru simplu fapt ca sebastian lazaroiu este recunoscut pe plan mondial ca fiind cel mai mare expert in basini, cu doctoratul facut intre fesele betivului de la cotorceni unde a avut contact direct cu specii nemaintalnite de basini. A petrecut ceva vreme explorand si gazele naturale generate de udrea si boc, acesta din urma, potrivit unor surse din interiorul pdl/unpr fiind mai nedus la biserica, l-a si improscat o data. Moment in care felatiile dintre cei doi s-au racit. Altfel spus, in your face sebica. boo-yaa.

 • Cristian Șuțu
  October 25, 2011

  @bestiar.blogary.ro>
  o virgula in calea uitarii
  http://yfrog.com/z/h8b85ecj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *