Portret de candidat – ep. 8

 • • După ce-am văzut-o zilele trecute la Berăria H c-o halbă stoarsă de ultima picătură, iar acum îmbrăcată într-o salopetă de 92 lei și-o cască de 14,19 lei, cu siguranță cele mai ieftine lucruri pe care le-a pus pe ea în ultimii 10 ani,  mi-e frică de ce ne-așteaptă în următoarele 30 de zile ale campaniei electorale oficiale. O văd capabilă de orice: alergînd goală pe Arena Națională la un derby; călare pe-un măgar c-un prunc în brațe; pe post de casieriță la lunea MegaImage și joia la Carrefour; sufleur la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”; zdrobind struguri cu tălpile; cloșcă peste ouă categoria A; pe centura orașului Sibiu distribuind fluturași cu “Păstrați-vă primarul!”; vatman pe 41. udrea muncitor
 • • Foarte ciudată dispariția “iepurașului” Meleșcanu din cotele de pariuri, anunțat inițial cu cotă de 900 (click aici pentru cotele de acum două zile și click aici pentru cotele de azi). Între timp – și asta poate să fie o explicație, dar nu bag mîna-n foc – o anume Raluca Boboc scrie un editorial în România Liberă de-ți stă mintea în loc. Citiți-l, dacă aveți nervii tari! Cine este Raluca Boboc? E fosta colaboratoare a lui Sebastian Lăzăroiu, ex-consilierul politic al președintelui Băsescu.
 • • Mihai Bendeac are talent. Punct.

3 Comments
 • Raluca
  October 4, 2014

  Presupun că pentru acest articol nu trebuie să aveți nervii tari, nu ?
  http://www.contributors.ro/politica-doctrine/testul-macovei/

 • silicon_v
  October 4, 2014

  Articolul Raluca Boboc e chiar halucinant. Ea a mai produs pana acum tot felul de gogosi, dar acum s-a intercut pe sine :)

 • Vic Ponta -Premier deja Presedinte
  October 5, 2014

  E chiar penibila, gagicutza asta intrata in antemenopauza! Eu sunt mult mai inteligent, si voi juca strans! Ma veti vedea cowboy pe-o girafa,clovn la Teatrul Masca, musca tzetze adormind electoratul, Premier veritabil de tzara rasariteana, bebelus plangand intr-un carucior condus de sepepista mea preferata, model nud pentru calendarul PIRELLI, manechin la Botezatu , maidanez protestand contra euthanasierii, pompier stingand Flacara Olimpica cu spuma chimica, Stefan cel Mare calare pe LADA mea de colectie,Vadim in stare de mutzenie si chiar si Basescu spunand lucruri porcoase (Huooo, vaporean betivan!!!).
  Este ca-s de coma? IES SIGUR!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *