De la ruși vine ploaia

A doua zi după ce Dan Diaconescu cîștigă licitația de privatizare a Oltchim, premierul Victor Ponta declară că și-ar fi dorit un alt investitor. Unul rus. Expert în chestiunea rusă, ca orice urmaș al iliescului, Ponta nu spune de ce și-ar fi dorit un investititor rus. Dar noi putem bănui. Pentru că de la ruși vine ploaia. Va rămîne, însă, de aflat de ce compania TISE, viitorul și adevăratul investitor la Oltchim, a avut nevoie de diversiunea DD pentru preluarea companiei. Din punct de vedere politic, diversiunea DD e ușor de priceput.

Și încă ceva: ce să facem noi acum cu oficiali din guvernul Ponta, precum Remus Vulpescu, președintele OPSPI, care declara nonșalant vineri seara: Diaconescu a venit cu o ofertă foarte bună pentru stat. Nu avem îndoieli privind onorarea contractului.

Pentru cine nu știe, premierul Victor Ponta a anunțat azi că va fi reluată procedura de privatizare a Oltchim, după ce Guvernul s-a lămurit că DD nu are banii necesari achiziției.

Prostănaci sau perverși?

3 Comments
 • coco
  September 24, 2012

  si…si…vai, noua!

 • Taraboste
  September 25, 2012

  E clar, o au in gene. Cand au inceput cu acuzele privind masa electorala dupa ce s-a derulat referendumul organizat de ei, am crezut ca-s nebuni, prosti si/sau rauvoitori. Dar vad ca povestea se repeta si acum … dupa ce au organizat privatizarea si-ar dori sa o fi facut altfel …
  Cine dracu’ i-a impiedicat? Basescu?
  Si ca tot se uita spre Est, sper sa nu le fuga ochii pana-n Vietnam si sa se inspire de modul democratic in care colegii in ale ideologiei trateaza bloggingul:
  http://taraboste.blogspot.ro/2012/09/pedepse-intre-4-si-12-ani-de-inchisoare.html

 • zippo
  September 25, 2012

  “Prostănaci sau perverși?”
  Perversi ce nu stiu cum sa mimeze buna credinta. Sau o fac atit de gresit incit par prosti din cauza asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *