Trei, Doamne, şi toate trei

 1. După ce a gafat în mod inexplicabil vorbind despre “România care cerşeşte”, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, calcă într-o strachină şi mai mare. Într-un interviu pentru RFI, el spune aşa: Dacă voi candida, nu voi împărţi în colegiu mici, bere şi găleţi. Foarte bine face. Oricum părea de domeniul SF ca acest Mircea Geoană 2 să fie vreodată votat de altcineva decît Monica Macovei şi Mihail Neamţu.
 2. E un nene, senator de Dîmboviţa, care s-a dus sîmbătă în piaţa din Târgovişte şi a împărţit flori. Detalii aici. Dacă e cineva capabil să-mi explice în mod logic DE CE a oferit nenea ăsta flori femeilor în piaţă, eu promit să votez cu Baconschi.
 3. Excelentă ancheta din Adevărul despre genocidul românilor în vremea lui Traian Băsescu.
7 Comments
 • Olga Cepoiu
  October 11, 2011

  2. Nu stiu de ce le oferea flori … doar ca le oferea cu “dreapta”! :)

 • mircea
  October 11, 2011

  explicatia pentru punctul 2 e clara: actiunea se desfasoara in Tirgoviste. Oamenii de acolo acceptau sa ia orice. si daca le oferea un cacat luau. Nu mai au mandrie. Acest bun, de pret zic eu, se mai gaseste doar la noi, in Ardeal, si din pacate si aici tot mai rar. Molima sudului balcanic, a bucurestiului, ne macereaza deja. Oricum aici la noi nu oamenii(femeile in acest caz) nu ar fi acceptat, asa un dar, fara motiv.

 • Eu
  October 11, 2011

  Nenea e senator PSD

 • Diana
  October 11, 2011

  @ mircea: imi permit sa il citez pe cristian sutu: “da-ti doua palme”, si adauga eu: rapid! Cat despre explicatia pentru punctul 2, mai bine flori gratuite decat pantofi cu toc la sinistrati sau 3 paini contra adeziune, la batrani, cum se practica la case mult mai mari.

 • d
  October 12, 2011

  1…preferan ca deputatul sa imparta raie, ciuma, holera?…daca a impartit flori e rau?
  2.Manipularea nu mai are limite…de unde frate genocid in Romania?….vad ca hypermarketurile au parcarile full…in baneasa la Carrefour in weekend stau agentii de securitate sa dirijeze circulatia pt ca se blocheaza efectiv parcarea…hai sa nu exageram…daca mor saracii in capitalism se cheama selectie naturala.

 • Cristian Șuțu
  October 12, 2011

  @d > nu te ingrijora, astea sunt ultimele manipulari. ca n-o sa mai avem pe cine manipula in ritmul asta al natalitatii.

 • Sufflex
  October 13, 2011

  Ba ce ma enerveaza astia cu “merg in teritoriu”, de parca s-ar deplasa in Martinica sau Kerguelen sa imparta daruri la aborigenii dornici de civilizatie. Si-l mai cheama si Tutuianu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *