Guvernul stoarce coşul pensionarului

Ultima noutate în materie de eforturi bugetare în vederea campaniei electorale de anul viitor vine astăzi de la Coaliţia de guvernare, prin vocea fostului pesedist Marian Sârbu. Despre care bănuiesc că aţi aflat deja că nu i-a mai plăcut în Opoziţie, motiv pentru care s-a mutat puţin la Putere. Bun, ce ne anunţă micul traseist Marian Sârbu? Luaţi şi ascultaţi:

În perioada următoare, la propunerea UNPR, Executivul  va da o Hotărâre de Guvern, probabil pe la sfârşitul lunii august, pentru punerea în aplicare a unui program ce se intitulează <Coşul pensionarului> şi facilitează pensionarilor cumpărarea unor produse de bază: ulei, zahăr, orez, făină, la preţul de producţie.

Fraţilor, gata! Criza a murit! Să curgă laptele şi mierea! Pînă cînd trec alegerile de anul viitor. Apoi vom afla din nou, vă asigur, că o altă criză mondială va da năvală peste noi şi ne vor fi reduse din nou salariile şi pensiile cu 25%. Şi vom strînge cureaua. Şi ne vom lua din nou adio de la concedii. Şi ne vom băga p… în ei.  Şi eu o să fac 38 de ani. Şi George nu mai vine. Şi ce dacă?

 • (mă scuzaţi, ştiu că am luat-o puţin razna, dar  tare-mi vine să iau unul din ăsta de gît şi să dau cu el de toţi pereţii)
5 Comments
 • Athe
  July 19, 2011

  Ai nevoie de ajutor? La dat câte un d’ăsta de toţi pereţii…. Că mă ofer voluntar.

 • sandman
  July 19, 2011

  Marian Sirbu va apuca alegerile viitoare? :D Sa zicem ca boala loveste rapid.

 • kilroy
  July 20, 2011

  Si sa vina si Nutza sa mai tricoteze un pulovar pentru pensionari.

 • Dan Doran
  July 26, 2011

  Vine George, nu te teme!… Criza o sa tina pina la revolutie, pe urma cam piere… Care vine cu Doran?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *