9 chestii pe care nu poți să le faci la #dinnerinthesky

dinner2

Au mai rămas două zile în care te poți urca și tu – contra unei sume destul de mari: 750 de lei cina – pe o platformă #dinnerinthesky. Pentru detalii despre program și prețuri, vă recomand acest articol. Ce n-o să citiți acolo și ceea ce eu vreau să vă spun e ce nu puteți face sus, dacă dracu’ v-a pus să vă urcați:

 1. Nu puteți merge la toaletă. Sunteți legați tot timpul.
 2. Nu puteți fuma. Deși sunteți avertizați sonor de mai multe ori cu privire la această interdicție, eu vă recomand să nu vă pese de ea. Fumați! Nu e nici un pompier sus care să vă amendeze și nici nu poate veni cineva la voi să vă stingă țigara. Toată lumea e legată. Și-n plus ai mereu senzația aia de moarte, prin urmare: la dracu’ cu legea, la dracu’ cu interdicțiile!
 3. Nu te poți uita pe sub masă. Deși, poate, ai vrea, fiindcă la masa ta sunt tot felul de fete frumoase care au venit în rochie sau fustă, iar legătura de siguranță vine printre picioare.
 4. Nu poți scăpa telefonul. Oricît de tare ți-ai dori să nu-l scapi, uneori bate vîntul și astfel riscul de a produce un grav accident cuiva de jos e destul de mare.
 5. Nu ai unde voma. Lîngă mine a stat o doamnă căreia îi era așa de rău, încît m-am certat că n-am luat cu mine o pungă.
 6. Nu te poți întoarce cu scaunul. Adică, tehnic e posibil. Poți lăsa masa în spate. Dar, vă rog să mă credeți, te vei căca pe tine de frică doar la gîndul că vei întoarce scaunul.
 7. Nu te poți bucura de mîncare. Nu știu alții cum sunt pe platformă, dar eu am avut tot timpul mușchii încordați. Sub capacul farfuriei din fotografia de mai sus era un pește cu roșii gătit de un chef italian. Pe care l-am mîncat. Dar nu-mi aduc aminte nimic. Tot timpul mă gîndeam c-o să se rupă instalația de susținere. Și că doamna de lîngă mine o să vomite. Și că eu o să vomit, daca voma ei va ajunge pe mine.
 8. Nu te poți dezlega, dacă îți vine la un moment dat dorința de a conversa cu cineva din celălalt cap al mesei. Astfel că tot ce poți face, dacă vrei să comunici, e să urli. E posibil să te faci auzit. Sau să taci și să faci selfie-uri. Ceea ce, mă iertați, am făcut. Silly me.
 9. Nu poți arunca cu furculița în drone. Mărturisesc, am avut tentația asta, dar m-am abținut.

Altfel, a fost o experiență inedită, cu multe senzații tari, pe care nu știu dacă am s-o mai repet vreodată. Mulțumesc fetelor de la agenția de publicitate care mi-au trimis invitația.

www.dinnerinthesky.ro

5 Comments
 • Capcane soareci
  August 29, 2016

  Mi-as dori foarte mult sa traiesc experienta asta. Sunt sigura ca mancarea nu-mi va placea la fel de mult ca pe pamant, dar as vrea sa vad cu m-as simti.

 • Anda
  August 29, 2016

  Ce ai facut? Ai mancat chef-ul italian? Numai citind ma ia groaza cu toate ca nu as refuza o astfel de experienta.

 • andreea
  August 29, 2016

  Savuros articol….nu am mai ras asa in fata ecranului laptop-ului de foarte mult timp :)))

 • ovidiu barbier
  August 30, 2016

  Amuzant articol!
  Ceea ce vreau sa afle toti cititorii tai este ca parodia facuta de tine nu are niciun suport real….:)))
  Iti multumim pentru vizita si recenzie! Suntem convinsi ca cititorii tai vor intelege cu adevarat aceasta experienta dupa ce o vor trai ei insisi! Dinner in the Sky reprezinta in intreaga Lume, unul din cele mai neobisnuite locuri unde poti lua masa si a castigat numeroase premii internationale pentru originalitatea si unicitatea conceptului. Normele de securitate TUV pe care le detine instalatia sunt deasemenea o garantie a calitatii si sigurantei,
  In rest, ce sa zic, te invitam cu drag la primul Craciun in aer, o noua premiera pe care o pregatim pentru publicul roman!
  Cu consideratie, Ovidiu

 • teodor
  August 31, 2016

  Ovidiu Barbier, una este ce vrei tu ca cititorii sa afle alta este ce ei deja stiu si anume ca tu promovezi o tampenie si o mega-teapa. Sunt ”n” experiente pe ”Lumea (!)” asta si combinatii de ”n” luate cate vrea oricine pentru a lua masa in locuri si situatii ”neobisnuite, originale si unice”. Iar ce incerci sa vopsesti tu in cuvinte sterpe tot niste imbecili care mananca atarnati de o macara inseamna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *