Cîntecele unui derbedeu

ovidiu-niculescu

Albumul cu titlul de mai sus va apărea pe 1 martie, împreună cu Academia Cațavencu. Ăsta e faptul concret. Celălalt fapt, care nu e bazat pe deducții logice și care e greu de înțeles din cauza lipsei unor ilustrări concrete, ne spune că Ovidiu Niculescu nu are stare. El, Ovidiu, poate fi și este un bun actor. (Incredibil cum a schimbat sute de stări în doar cîteva minute la o ședință foto cu mine…) L-ați văzut, probabil, în Restul e tăcere, Filantropica, Valea Mută, 6,9 pe scara Richter. Doar că în afara scenei și la finalul peliculei, el joacă cel puțin la fel de bine. Ascultați-l cîntînd alături de Dan Byron piesa asta:

E a doua piesă de pe Cîntecele unui derbedeu și se numește Nimic niciodată. Sunt în total 18 piese pe acest album, o parte dintre ele cîntate aături de prietenii lui: Dan Byron, Artan, Nae Caramfil, Mărgineanu. Aș vrea să vi le dau să ascultați pe toate, dar cred că mai bine să așteptăm pînă pe 1 martie.

A, și încă ceva. E o tipa pe nume Ana-Maria Irimia, care apare pe albumul lui Ovidiu. Și care pe mine m-a dat pe spate. Dobro, vezi că-ți trimit pe email albumul ăsta.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *