Cum să-ți faci vacanța în Deltă

Este foarte simplu: te uiți pe booking.com și cauți Pensiune Doi Căpitani. Click aici. Se poate observa ușor că nota lor este foarte mare: 9,2. Ceea ce înseamnă că serviciile lor au bucurat pe multă lume, nu doar pe noi, cei 12 bloggeri care tocmai ne-am întors din Tabăra de Fotografie. Faci o rezervare prin booking.com sau suni direct la numărul lor de telefon care este public la o simplă căutare pe google. Apoi te urci în mașină și o iei spre Tulcea (cca 4 ore de condus). De unde te vei urca pe un vapor către Crișan, care e pe brațul Sulina. Sunt mai multe posibilități de transfer din Tulcea către Crișan. Este cursa regulată Navrom (pentru program click aici), sunt curse private sau poți vorbi direct la Doi Căpitani pentru a vă prelua.

Ați ajuns la Doi Căpitani. Site-ul lor: www.pensiunedeltadunarii.ro. Vă asigur: aveți acolo tot ce vă trebuie pentru o vacanță de vis. Bucătăria este extraordinară. Canal pentru pescuit fix în spatele pensiunii, bărci cu motor pentru excursii în Deltă, piscină, șezlonguri, aer condiționat în camere, teren de baschet, cramă cu vinuri alese etc.

Noi am stat doar patru zile acolo. Dar n-aș mai fi plecat. Pentru că n-a fost ceva care să nu-mi placă acolo. Cu siguranță am să revin la Doi Căpitani.

doi_capitani1 doi_capitani2 doi_capitani3 doi_capitani4 doi_capitani5 doi_capitani6 doi_capitani7 doi_capitani8

_______

TFB12 a fost un eveniment organizat în Delta Dunării de Foto Union cu sprijinul MercedesCanon România și Pensiunea Doi Căpitani

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *