#impreuna pe instagram

De 0 , , , Permalink 0


Vă mărturisesc că-l invidiez pe Manafu. De data asta pentru că a pus la cale prima campanie pe instagram din România. Am în cap chestia asta de mai mult timp, dar, în fine, să dăm deoparte invidiile şi să vedem despre ce este vorba în acest proiect. În primul rînd, el se adresează utilizatorilor de instagram, cea mai utilizată aplicaţie din telefonul meu şi probabil şi din al tău. La nivel mondial, ascensiunea instagram este de-a dreptul fantastică – tocmai a sărit de 100 milioane de utilizatori.

Concursul #impreuna pe instagram începe astăzi şi se termină pe 18 septembrie. Ce ai de făcut? Trebuie să realizezi o fotografie ce reprezintă conceptul #Impreuna şi să o postezi apoi pe Instagram, adaugand în textul de descriere (titlul, numele pozei) şi hashtag-ul #Impreuna. Pentru a fi sigur(a) ca imaginea ta va ajunge la organizatori, poţi trimite link-ul către poza pe e-mail la office@evensys.ro, alături de datele tale de contact (nume şi număr de telefon).

Prima campanie pe Instagram din Romania este un proiect realizat pentru Webstock 2012, cea mai mare conferinţă despre social media de la noi, de Vodafone Romania şi Evensys. Este, mai exact, un proiect complex ce include un concurs, o expoziţie, o carte tiparită, un t-shirt Instagram, dar şi un premiu surpriză oferit de Vodafone.

Cu mîndrie vă anunţ că fac parte din juriul care va stabili cele mai interesante 20 de fotografii urcate pe instagram sub hashtag-ul #impreuna.

Mai multe detalii, aici.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *