#sutuparty

De 5 , , , , Permalink 0

Sunt copleşit. Abia ce m-am trezit după petrecerea de aseară şi tot nu-mi vine să cred cîte lucruri minunate mi s-au putut întîmpla ieri, cînd sutu.ro a împlinit 5 ani. Nici nu ştiu cu ce să încep…

E fantastic de bine, aş zice, să ştii că ai lîngă tine, la o petrecere pe care ai organizat-o tu, unele dintre cele mai importante nume din social-media românească – Manafu, Chinezu, Alex Negrea, Costin, Andreea Burlacu, Anne-Marie, Andressa, Vis Urît, Papen, Andreea Patrascu, Anca Duma, Sana, Lavinia Biberi, Korina MS, Andreea Stan, Oana Bratila, Carmen Rusu,Nihasa şi mulţi alţii pe care îi rog să mă ierte acum că nu i-am menţionat.

Am lîngă mine chiar acum un Nikon. Primul meu Nikon. Mă uit la el şi-mi vine să-l scot la plimbare şi să-i spun cum am rămas aseară cu gura cascată cînd, de pe scenă, prietenul meu Radu a spus de la microfon că Geo şi Violeta de la Nikon vor face un anunţ. Nu mai ştiu exact ce au spus, ştiu doar că Violeta  ţinea în mînă Nikon-ul ce urma să devină al meu.

Tot lîngă mine, într-o ramă, este atestarea faptului că sutu.ro a intrat în procedurile oficiale de aprobare ca marcă înregistrată la OSIM. Oana, m-ai spart cu surpriza asta!

V-aş mai spune de tortul imens şi de minunatele tricouri branduite cu sutu la puterea a cincea pe care le-au făcut cei de la bumbac100.ro. V-aş mai vorbi şi despre fantasticul concert live pe care l-au ţinut cei de la Rareş Totu Band. V-aş povesti muuuulte, dar acum trebuie să fug spre studio, căci avem încă enorm de multe fotografii de editat din campania foto Portret de Femeie şi-n plus ne pregătim de încă o seară de portretistică. Pun acum cîteva imagini aici şi pe facebook de la petrecerea de aseară, cu menţiunea că voi reveni în curînd cu mai multe fotografii şi chiar cu video de la #sutuparty.

Mulţumesc din inima celor de la Ursus şi celor de la Pepsi pentru sprijinul în organizarea petrecerii.

DSC_0119-1
DSC_0111-1
rares totu

5 Comments
 • Oana
  March 7, 2012

  Te iubiiiiiim! :D

 • Agentii imobiliare
  March 7, 2012

  Foarte tare! Sunt sigura ca a iesit exceptional, si o petrecere de zile mari! mai ales cu asemenea sponsori ;)

 • Vali
  March 9, 2012

  Sa-l stapanesti sanatos si cu folos! Ce Nikon? Schimbi tabara?

 • Vali
  March 9, 2012

  ah… vad ca e un N1J1, asa ca nu e vorba de renuntat la Canon… :)

 • lulu
  March 9, 2012

  Iti urez pe mai departe tot ceea ce -ti doresti Cristian!
  Stiu ce inseamna un drum…..alt drum….dar cu finalizari pe sufletul nostru.
  Daca mie mi s-a implinit de ce sa nu ai si tu parte de aceleasi trairi….sa duci acest Palat acolo unde-si merita locul- adica in sufletul cititorilor. Cu drag, Lulu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *