Despre trafic şi hateri

 • • Haterii sunt oamenii ăia care claxonează sau îţi dau flash-uri la mai puţin de o secundă după ce s-a făcut verde la semafor.
 • • De cîteva luni încerc să-i explic lui Vali Petcu (fostul Zoso, pentru cine nu ştie) că atunci cînd vorbesc despre micimea lui Emil Boc, nu mă refer neapărat la înălţimea lui fizică. Omul nu vrea să înţeleagă (poate şi pentru faptul că mi-am permis să-i atrag atenţia la o conferinţă despre social-media că mi-ar plăcea foarte tare să aud şi ceva ce-i place, nu doar că totul e de căcat). Şi-mi scrie aproape zilnic pe twitter că nu fac bine ce fac. O vreme am încercat să-l fac să priceapă, convins fiind că Vali nu e doar un hater. Apoi am renunţat să-i mai explic. I-am dat unfollow.
 • • Acelaşi personaj (deşi numele nu e tocmai important în cazul de faţă, căci fenomenul e cvasi-general) era deunăzi tare nemulţumit de fotografiile pe care i le-am făcut la o petrecere. M-a somat nervos să le scot de pe facebook. Între noi fie vorba, fotografiile erau chiar bune. Oricum muuuuuult mai bune decît cele pe care prietenul său Arhi le-a urcat pe blog ( de remarcat mai ales această “fotografie” ). În fine, am scos imaginile şi mi-am cerut scuze. Reacţia lui? Nu mai ştiu, ceva de genul “mă doare-n pulă de scuzele tale, să nu se mai întîmple!” Ok…
 • • Mi-am cumpărat astăzi o canapea. Frumoasă, dar grea. Am tras maşina în faţa scării, căci nu era tocmai simplu să faci balet pe trecerea de pietoni cu o canapea de 68 kg. Am pus maşina pe avarii şi am urcat namila în apartament. Vă daţi seama, n-am putut fugi cu ea pe scări. Mă întorc după cîteva minute bune să mut maşina din faţa scării şi un nene făcea deja spume că nu-şi putea parca maşina. Îi spun: “Îmi cer scuze, am venit cît am putut de repede după ce am lăsat canapeaua în casă”. Reacţia lui? “Şi ce să fac eu cu scuzele tale?”
26 Comments
 • Marieta
  January 31, 2012

  M-am întrebat foarte multă vreme de ce ai tolerat toate mizeriile. Enfin, se pare că te-ai lămurit şi singur cum stau lucrurile.

 • sandman
  January 31, 2012

  Cred ca ai uitat unde traiesti. Adica in Romania.

 • Cristian Șuțu
  January 31, 2012

  marieta, haterii nu cunosc toleranta. dar pot afla despre ea. nimeni nu este pierdut.

 • Emigrant
  January 31, 2012

  Woooow!
  Twitter, social media, hateri!
  Wooow!
  Deci nici n-ai zice ca sunteti niste stralucitori, niste manelisti si niste distrusi care traiesc intr-o combinatie de satra tiganeasca cu spital de nebuni, unde maidanezii mai omoara cite un copil, cite o batrana o data la saptamana.
  Sa traiti bine si haoles baoles!

 • Cristian Șuțu
  January 31, 2012

  sandman, sincer, n-as vrea nici sa traiesc acolo unde isi duce veacul Emigrantul de mai sus. Uite ce ton are. In fond, si el e un hater mic.

 • Gabriela
  January 31, 2012

  tu inca nu ai inteles ca de cretini nu avem cum sa scapam?! sunt peste tot in jurul nostru! bine… stiu, asta nu te incalzeste cu nimic… :)
  zambeste, maine poate fi mai rau! :)

 • Cristian Șuțu
  January 31, 2012

  gabriela, inteleg. pare ca nu inteleg? :)

 • Monica
  January 31, 2012

  >:D<

 • cetateanu' turmentat
  January 31, 2012

  Hater, termen interesant, probabil regionalism ardelenesc. Vine de la “Hetze” in germana, un fel de graba dezordonata si stupida. O graba “grabita”. Tipic, de altfel, pentru situatiile redate. Daca omul ala voia ca trotuarul din fata intrarii in scara sa fie liber pentru pietoni, inca il mai intelegeam. Dar nu, el voia sa-si puie propria masina acolo. Lasa-i pe hateri sa se grabeasca ei (nu) stiu unde si tu vezi-ti de treaba, in liniste!

 • Cristian Șuțu
  January 31, 2012

  monica: :)
  cetateanu: linistea e foarte greu de obtinut in bucuresti. poate doar noaptea, pe la 3-4, asa… dar nici atunci nu esti sigur ca nu-ti geme vecina

 • Diana
  February 1, 2012

  eu am zis mereu ca zoso e un frustrat si un neavenit in materie de social-media, dar toata lumea se uita in gura lui ca in gura oracolului din delphi…si-a luat si el niste multi bani pentru niste chestii, ca na, promovarea politica nu e gratis…si acum o da la intors pentru ca, cel ami probabil, i s-a oferit ceva gras, maia les ca vine campania electorala, deci nu are nicio legatura cu glumele lui de pe blog…

 • Gabriela
  February 1, 2012

  @ Cristian
  eee… am spus-o si eu asa! sunt convinsa ca intelegi ca nu avem cum sa scapam de dobitoci… :))

 • berenger
  February 1, 2012

  adevaru adevarat ca de fiecare data (rar, din fericire), cand ajung pe la voi pe la capitalisti, parca ajung pe alta planeta. or fi romanii cu n bube in cap, dar la capitala e jale. prefer fundul meu linistit de tara…

 • Andreea
  February 1, 2012

  Dragule, ignorance is bliss. :)

 • OboNet
  February 1, 2012

  :-)) Esti un pic prea tolerant :P
  Eu oricum nu am inteles niciodata ce treaba ai tu cu zoso arhi androidul etc…

 • Bau bau
  February 1, 2012

  Protestez! Dau flash-uri, alea alea! Adevăraţii haterii nu vor să le asociezi numele cu yozo. El aruncă cu rahat doar în cei care nu fac cum spune el sau nu îi ciugule lui din palmă. Deci nu te irosi să înţelegi ceva din el… e cauză pierdută. Dar nu hater!

 • The Patriot
  February 1, 2012

  Ce sa zic, si eu patesc intamplari din astea, pur si simplu uni dintre noi nu sunt nascuti in secolul care trebuie. Daca il intrebai pe ala pe limba luui : “Ce eee coaie ti-a luat mata loc de parcare !” si dupa aia ii dadeai o flegma urmata de un picior in cap, niciodata in viata lui nu ar mai fii fost badaran sau cel putin s-ar fii gandit de 2 ori inainte sa fie, cu animalele trebuie sa te porti ca si cu animalele ! Blogarasii aia sunt patetici, in opinia mea e o onoare pt ei ca au aparut pe site-ul tau, prea patetici sa fie bagati in seama, daca nu erai tu si Mircea Badea (care are razboi deschis cu ei) nici nu as fi stiut ca exista.

 • Cristian Șuțu
  February 1, 2012

  @berenger > la fel si eu, cind ajung la tara, parca ajung pe alta planeta ;)
  @andreea > cum adica? sa fi tacut? :))
  @obonet> impartim lungimi sau latimi de unda
  @bau bau> nu claxona, te rog!
  @The Patriot > nu merg la sala :)))

 • Cata_C
  February 1, 2012

  Atat adevar in postul asta incat te socheaza…

 • androidul cu sobolani
  February 1, 2012

  cristian, problema voastra din social media e de fond. ia vezi ce frumos scriu radu (pitici gratis) si mantzy despre problema asta!
  OboNet, transmite-i salutari mamicii tale din partea mea!

 • Aya
  February 1, 2012

  GREVA PARLAMENTARA PRESUPUNE CA OPOZITIA SA NU FACA NOMINALIZARI PENTRU BIROURILE PERMANENTE

  Astazi incepe sesiunea parlamentara si tot astazi grupurile partidelor parlamentare ar trebui sa faca nominalizari pentru posturile care le revin in Birourile permanente din camera Deputatilor si Senat, conform algoritmului.

  Opozitia a anuntat greva parlamentara, specificand foarte clar ca acest lucru presupune neparticiparea la sedintele Birourilor permanente, la ale plenului si ale comisiilor.
  Pentru ca aceasta greva sa fie coerenta si sa aiba urmarile scontate, Opozitia NU trebuie sa faca nominalizari pentru posturile care ii revin, conform algoritmului, in Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.
  ACELE POSTURI NU POT FI OCUPAT DE PUTERE.

  NUMAI IN ACESTE CONDITII orice actiune a Puterii in Parlament va fi total lipsita de legitimitate.
  Mai mult:
  Puterea NU va putea lua decizii legale- si orice va intreprinde va deveni nu doar contestabil, dar si fara suport legal (deci, fara efecte)- este inutil sa detaliez, de ce.
  Le place sau nu le place celor de la Putere, cadrul legal din Romania este democratic.
  Pana acum, Puterea, desi a incalcat democratia, S-A FOLOSIT de cadrul legal democratic pentru a-si legitima, intern si extern, demersurile abuzive.

  Daca Opozitia face nominalizari in Birourile permanente dar reprezentatii ei nu se prezinta la sedinte, Puterea continua sa functioneze legitim la nivel parlamentar, pe principiul majoritatii.

  Sa se adune cei aflati la putere, sa se aleaga intre ei (evident, conform algoritmului) si sa vada daca pot functiona FARA ca opozitia sa aiba reprezentanti in forurile de conducere ale camerelor Parlamentului.

  Este evident ca doar astfel poate fi pusa presiunea necesara pe Putere.

  Repet, daca Opozitia va face nominalzari pentru Birourile permanente, va legitima viitoarele actiuni ale Puterii chiar daca nu se va prezenta la sedinte.

  In conditiile in care Opozitia nu face nominalizari pentru Birourile permanente, desi ramane prezenta in Parlament- aspect obligatoriu pentru a se putea pune REAL presiune pe Putere, nu doar la nivel simbolic (actuala putere nu este sensibila la simbolistica, neavand valori si repere)- pune guvernanta in situatia de negitimitate a demersurilor.

 • Aya
  February 1, 2012

  COMPLETARE

  DACA OPOZITIA NU FACE NOMINALIZARI PENTRU BIROURILE PERMANENTE SE CREEAZA O NOUA SITUATIE DE INVALIDARE A DECIZIILOR PUTERII IN PARLAMENT

  Cunosc decizia (aberanta) a Curtii Constitutionale conform careia Birourile Permanente pot functiona indiferent de membrii PREZENTI la sedintele lor.

  Prin solutia propusa acum s-ar crea o dituatie complet diferita fata de cea asupra careia s-a pronuntat Curtea Constitutionala.

  Daca Opozitia NU isi nominalizeaza membri in Birourile permanente (ca expresie a grevei parlamentare) Birourile permanente NU sunt complete.
  Deci, NU este situatia pentru care s-a pronuntat Curtea Constitutionala.

  Curtea Constitutionala a dat solutia pentru situatia in care Birourile permanente sunt complete (dar membrii nu se prezinta la sedinte), nicidecum pentru cea in care pe posturile care revin Opozitiei, conform algoritmului, nu au fost facute nominalizari in debutul sesiunii parlamentare.
  Pe cale de consecinta, TOATE deciziile puterii sunt contestabile in aceasta noua situatie, chiar la Curtea Constitutionala.

  Dupa ce Puterea isi nominalizeaza oamenii in Birourile permanente, Opozitia se poate adresa Cuertii Constitutionale semnalandu-i noua situatie si ilegitimitatea actiunii parlamentare a Puterii.
  Sa se pronunte din nou Curtea Constitutionala asupra acestei NOI situatii.
  Ma indoiesc ca va da castig de cauza Puterii!
  In al doilea rand, nefiind facute nominalizari, apare si problema de legitimitate “morala” a Puterii de a lua decizii.

 • Cristian Șuțu
  February 1, 2012

  @aya > nu stiu de ce am aprobat comentariile tale.

 • Cristian Șuțu
  February 1, 2012

  @androidule> te scoti miseleste din sistemul in care ai fani. un prieten bun de-al meu asteapta cu nerabdare comentariile tale.

 • androidul cu sobolani
  February 1, 2012

  imi fac blog..de sobolani cu android. cred ca-i plina lumea de ei!

 • Razvan
  February 1, 2012

  Mie asta imi place la maxim. http://www.arhiblog.ro/wp-content/uploads/2011/11/IMG_0182-1.jpg Zici ca este odrasla lui lazaroiu. De gandit oricum gandesc la fel. Sunt fericit ca nu sunt la fel de destep ca si ei. PS. Acum multi ani mi-am irosit si eu timpul cu zoso. Am fost suficient de prost sa cred ca sunt urme de inteligenta pe acolo. Dupa ce s-a contrazis de nenumarate ori pe o teza simpla iar comentariile lui pe marginea subiectului, unul politic, au devenit tot mai pnibile, mi-am dat seama ca imi bat joc de timpul meu. Si pe atunci mai aveai ce vorbi cu el, acum este…hmmm….suna bine….lazaroiu jr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *