Ana are mere. Mere mici de la guvern.

Cu permisiunea lui Vali Petcu, căruia nu-i plac glumele despre micimea premierului României, motiv pentru care îmi tot transmite să nu mă mai iau de centimetrii lui, că, dacă mă iau, pare că am ordin s-o fac, am să vă anunţ că săptămâna trecută Emil Boc a semnat o hotărâre de guvern. Nu, nu e mică. E o ditamai hotărârea. Şi face vorbire despre programul naţional “Mărul în şcoli”.

Adică merele vor merge la şcoală, pe banca Anei şi a tuturor colegilor/colegelor ei. Care va să zică, elevii – ce reîncep mâine şcoala – vor primi mai nou cîte un măr de la guvern. Un măr gratis. Să fie primit. Şi să strigăm în cor cu Vali Petcu: “Traiască Emil Boc, în frunte cu conducătorul lui izbit iubit!”.

Întrebare: ştiţi cumva cît cîntăreşte un măr? Dacă aveţi unul la îndemînă, vă rog să-l puneţi pe cîntar. Are cam 200 de grame, nu? Poate chiar 250 de grame. Ei bine, ştiţi cît trebuie să aibă mărul pe care guvernul îl oferă copiilor? Între 90 de grame şi 150. Maxim 150 de grame. Adică să fie mere mici.

Vali, eu te întreb pe tine acum: dacă Emil Boc e mic, merele trebuie neapărat să fie asemenea? A, şi încă ceva: dacă elevii vor primi mere, fie ele şi mici, şi vor bea lăptic cu corn, din programul fostului dictator Năstase, nu se vor căca pe ei?

 • PS. Vali, acuma serios vorbind, eu cînd zic că Emil Boc e mic, nu mă refer neapărat la înălţime. Ci la putirinţă.
15 Comments
 • Monica Hategan
  September 11, 2011

  MAR cu lapte…lol …in capu’ lui Boc?

 • Olga Cepoiu
  September 11, 2011

  Scoala nu numai la figurat va fi de …:D

 • edux
  September 11, 2011

  Sutule, problema in discutie nu e ca Boc e mic, ci mai curand ca tu ai inceput sa observi asta, brusc si des, abia de ceva timp incoace…:))

 • Bonibon
  September 11, 2011

  Nu mai fiti asa de carcotasi! Merele sunt pomana electorala(de criza) din partea Albei ca Zapada. :)

 • limpede
  September 11, 2011

  E risipa. Merele sunt scumpe ca fructele aduse din Africa. Mai bine banane sau mandarine, ca astea au un pret la noi (la Rahova) de parca sunt subventionate (de fapt nu sunt fiscalizate).

 • the little small
  September 11, 2011

  si ce daca se caca? o sa adauge si curpapir la program. “sulul si laptele”.

 • kilroy
  September 11, 2011

  Sa dea un mar si un Furazolidon :)

 • .pm
  September 11, 2011

  Eh, zoso mereu moare de grija pdl-ului. Tu si cu Pora il deranjati mereu, stricati imaginea favoritilor. :P

 • Razvan
  September 12, 2011

  zoso este un om de doi lei. daca pdl-isti, prin ordonanta de urgenta evident, decid sa fie omorati toti pensionarii, idiotul de zoso o sa ne explice ce maret este guvenrnul manelistlor. Noi vrem sa punem la pamant tot ce a fost facut pe banii oamenilor, ca sa facem loc unora si altora. In Suedia, Danemarca, Norvegia, de Finalanda nu stiu exact, avem sub controlul statului sistemul medical, de invatamant, transport public, distributie de energie, sa nu mai spun de resurse naturale. Aceste tari sunt un exemplu pentru nivelul de trai. Noi mergem pe modelul american iar eu nu mai am niciun dubiu ca acest guvern lucreaza pentru oameni din exterior, care asteapta sa puna in practica si pe plaiurile mioritice jaful populatiei. Probabil prin metoda aplicata in trecut in america de sud. Chiar suntem prostii Europei, Pacat de asa tara.

 • lecampeur
  September 12, 2011

  Zi drept Sutule, daca le dadeau pe alea de 250 de grame, spuneai ca sunt prea mari?!

 • Regiunea Centru
  September 12, 2011

  „Între 90 de grame şi 150. Maxim 150 de grame. Adică să fie mere mici”
  Sa vezi insa ce preturi mari au merele astea :-)

 • Eu
  September 12, 2011

  Asta am intrebat si eu (ma rog…mai cu perdea). Ni s-a raspuns ca laptele si cornul trebuie date la pauza mare si marul cand pleaca acasa copiii! OK…

 • ave
  September 12, 2011

  din pacate pentru zoso(?), boc este chiar mic si la propriu si la figurat. daca stau bine si ma gandesc boc nici nu exista!

 • Adinel
  September 12, 2011

  Cristi, am si eu o dilema: Care dintre voi in redactie a facut pariu cu Andrei Tudor ca nu poate sa introduca “mar” in articolul din editia de azi? I loled :D

 • Cristian Șuțu
  September 12, 2011

  e mai greu cu fotografiile. iti sugerez sa vezi galeria foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *