Mirel

Poate vă întrebaţi ce mai face consilierul Mirel al ministrului Lăzăroiu. Ăla de era să-l bată pe un sinucigaş în gara din Predeal acum cîteva zile: „Dacă vrei să te sinucizi, du-te-n pizda mă-tii şi fă-o pe pustii, nu într-un loc public”. Sfătuitorul, vă spun, lucrează. Vă întrebaţi dacă lucrează în mod intens şi dacă pentru treburile curente ale ministerului?  Ei bine, nu. Sau, mai exact, nu prea. Vreţi să ştiţi mai precis ce face Mirel?

Face bine.

Spre exemplu, el tocmai a înfiinţat o asociaţie Blogary, acolo unde cotizaţia anuală de membru e 120 de lei. Detalii aici. Spre alt exemplu, la ora la care guvernanţii din alte ţări caută soluţii de ieşire din criză, adică chiar acum, bugetarul Mirel scrie pe blogul personal privat nişte chestii foarte interesante. Cum ar fi asta:

Visul nostru e Marşul Contribuabililor. 50 000 sau 100 000 sau 500 000 de oameni ai muncii, plătitori de taxe şi impozite, în Piaţa Victoriei şi în faţa Parlamentului, luînd Guvernul, Parlamentul şi partidele de guler (de aici).

Silogism. Premisa 1: Mirel lucrează la guvern. Premisa 2: Mirel vrea să protesteze în faţa guvernului. Concluzie: Alba ca Zăpada e o grădiniţă.

6 Comments
 • laurentiu
  September 12, 2011

  ciudat, vere, pe bune :)

 • Lilick
  September 12, 2011

  „EDUCATIA PREGATESTE PE OM PENTRU TOATE VICTORIILE” – :)))))))

 • Rosu
  September 12, 2011

  Domnule, esti jenant. NU ai acordat atentie mai mult de 5 minute acestei teme. M. Axinte vrea sa existe si in Romania un fel de Tea Party, tocmai cu scopul de a scutura bine pe acei politicieni care se revendica de la dreapta. Cum dumneata nu ai avut bunavointa/ bunacredinta de a afla mai multe, raman cu impresia mai veche despre dumneata. Si nu e una buna.
  Aci se face misto si se promoveaza siropuri, nu stiu la ce ma mai asteptam…

 • Cristian Șuțu
  September 12, 2011

  @rosu > its my tea party and I cry if I want to? pls dont. dont cry!

 • Gabriel Preda
  September 12, 2011

  Invidiosilor …

 • kilroy
  September 12, 2011

  Mirele, fatah, te ofticashi toata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *