Jucăria lui Boc

În caz că n-aţi aflat, vă spun eu: Emil Boc a fost la New York. La ONU, mai exact. Nu ştiu dacă aţi văzut imaginile cu aducerea podiumului, ca să poate ajunge micuţul la microfon. N-a fost singura bucurie pe care organizatorii i-au pregătit-o lui Emil. În imaginea de mai jos aveţi surprins badge-ul pe care micuţul l-a purtat cu mîndrie pe toate holurile şi sălile prin care s-a jucat zilele astea la New York. E o legitimaţie VIP, semnată de însuşi şeful protocolului de la UN, pe care scrie numele şi funcţia deţinătorului. Vi-l închipuiţi pe Emil ducîndu-se zilele următoare la mămica lui şi arătîndu-i jucăria? “Mami, mami, uite ce-am primit la niu iorc! Mai ştii cînd imi spuneai povestea aia cu iepuraşul părăsit de mămica lui care s-a dus în Palestina? Să ştii că m-am întîlnit cu unu’ din Palestina acolo, la niu iorc, şi nu ştia nimic de mămica iepuraşului”.

Sunt răutăcios, ştiu.

În fine, trebuie să ştiţi că în încercarea de a găsi mai multe despre activitatea lui Emil Boc la ONU, am descoperit că:

 1. fotografii nu au surprins în imagini discursul premierului României;
 2. Barack Obama n-a purtat deloc legitimaţie ca a lui Emil Boc. De ce oare?

12 Comments
 • corina
  September 24, 2010

  asa Cristi, go go go

 • Adinel
  September 24, 2010

  Ufff… Ai uitat un alt etalon… Taica Ilici la ONU nu a purtat ecuson… Ma si din cauza ta au dat romanasii cu serverele CSPAN de pamant de s-a plans directorul in NY Times… Ai uitat :)… Asa puteai eluda in rautatea ta argumentul ca Obama n-are nevoie de ecuson ca il stie toata lumea… aaaa si nici Nastase nu purta ecuson (minutul 5.40) http://www.c-spanvideo.org/program/14443-1

 • laurentiu
  September 24, 2010

  normal, liniste totala la vizitele demnitarilor nostrii in strainatate. cine pana mea ar fi interesat sa le faca poze :)

 • dan
  September 24, 2010

  Pai pe Obama il mai cunoaste lumea, lu Boc ii trebuie eticheta ca lucratorii de la malll!

 • alinutza
  September 24, 2010

  Mie se pare mie sau are cod de bare sub VIP?

 • Vio
  September 24, 2010

  Bine ca a purtat badge-ul, pentru ca altfel l-ar fi aruncat aia de la Security pe scari…Cine putea sa creada ca ala e premier intr-o tara europeana???

 • gabriela
  September 24, 2010

  hahahaha..mic si nesemnificativ :)

 • sandman
  September 24, 2010

  Si ce pretentii sa ai la dobitocul ala mic? Probabil ca n-a aflat ca s-a descoperit leacul prostiei, sa-si ia sleahta de mina si sa se trateze.

 • Bogdan
  September 24, 2010

  uite aici discursul din plen
  http://1click.indiatimes.com/photo/05aqbQT69SdmU
  dar sa fim sinceri..nici nu ai cautat

 • un ziarist care a fost in deplasari cu "premierul"
  September 24, 2010

  Veti rade, dar premierul disciplinat obisnuieste sa poarte ecusoanele in deplasarile externe. E unul mic, indesat in scaunul din colt, abia-abia bagat in seama, cu un snur de gat. L-am vazut cu numele de gat si la intalnirile de partid, si la cele de guvern. Pe holuri, pe podium, la baie, peste tot. Doar doar il va recunoaste si pe el cineva….

 • bro
  September 24, 2010

  1. nu este frumos sa te legi de un om numai pe baza fizicului lui;
  2. cred ca este de bun simt, daca organizatorii iti dau un ecuson, sa il porti;

 • na
  September 25, 2010

  1. Regret ca tre’ sa te contrazic dar, ca sa fie povestea conforma cu realitatea, o sa spun ca au pastrat 2 poze (1 hello si 1 discurs) http://www.unmultimedia.org/photo/detail.jsp?id=449/449408&key=0&query=Boc&sf=
  2. No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *