Cum am pierdut-o pe Lexi la SRI

Edy, dacă te plictisești cumva la birou zilele astea, ai putea să vezi un film. Am eu o sugestie. E un film produs astăzi, 21 mai 2015, în curtea matale. Sfatul meu e să dai un ordin cuiva de la sediul din strada George Enescu – știi tu care – să-ți trimită înregistrarea ambientală de la camera 360º, aflată undeva la 3 metri înalțime, fix lîngă ghereta de la intrare, unde lucrează subofițerii ăia în uniformă. Vezi că undeva între orele 11.30 și 13.00 se petrece o acțiune care te-ar putea amuza. Personajele principale: cel care-ți scrie acum și un misterios tip cu șapcă. Îl vei vedea pe primul dintre ei (adică pe mine) sosind pe bicicletă în jurul orei 11.30 și parcînd-o lipită de gardul care duce la intrarea în World Class Health Academy Downtown. Undeva în intervalul de pînă în ora 13.00, îl vei vedea pe un tip cu șapcă care tot dădea tîrcoale locului dispărînd brusc cu bicicleta mea. Pe tipul cu șapcă nu știu cum îl cheamă, dar pe ea o chemă Lexi, o negresă superbă la care țineam mult și pe care o călăream aproape zilnic. De unde știu de tipul cu șapcă? E simplu: mi-a povestit un frizer de la Getty (din apropiere) că l-a văzut pe un tip cu șapcă plecînd cu bicicleta mea. Atît a reținut: un tip cu șapcă.

Edy, nu-mi fac iluzii că serviciul tău de informații l-ar putea identifica pe infractor. În fond, nu e vorba de siguranța națională. Dar zic, așa, pentru amuzamentul tău: dacă vrei să rîzi de mine, derulează pînă în jurul orei 13.00, cînd ies eu mîndru după cele 80 de bazine. Să vezi ce față fac…

Lexi / #vscocam

A photo posted by Cristian Sutu (@cristiansutu) on

Ea a fost Lexi.

2 Comments
 • Vic Ponta -Superpremier
  May 22, 2015

  Ii interzic sefului SRI sa priveasca asemenea filme tampite! Si ce daca purtam sapca, am un cumparator care vrea sa obtina lucruri de-ale lui Sutu, si-mi da citeva sute de euro pe ea! Sic,spurcatule, ti-am tras-o! Sa-mi mai scrii si altadata numele cu minuscula, alpinist de garduri nenorocit ce esti!

 • Vic Ponta -superpremier
  June 4, 2015

  Si apropo, catzarator de musuroaie, sa stii ca Lexi nu a fost pierduta! Cel putin nu pentru toata lumea. Acum este a mea: am renuntzat s-o mai vand, caci mi-a placut la culme moaca ta de pe caseta. Ai fost tare! Ha! Ha!Ha!
  Am expus bi-roata deasupra semineului meu, ca trofeu. Cand vin la mine colegi de partid, sa bem un suc, o bere, o laturica, ne stricam de ras cand le povestesc cum m-am deghizat si ti-am sters gioarsa! Aici, nu banii m-au interesat, ci ascendentul asupra ta , a celui care -inca- indrazneste sa-mi scrie numele de familie cu minuscule. Stai sa vezi ce muian o sa faci cand ti-oi sterpeli masina! Sau aparatul foto asa de laudat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *