O zi președinte

FotoUnion-2589

Te-ai gîndit vreodată cum e să ți se răspundă mereu cu “Da, să trăiți!“? Să ieși din casă dimineața, să te aștepte la scară o limuzină neagră, iar un tip bine construit fizic – altul decît șoferul – să-ți zică bună dimineața și să-ți deschidă ușa din dreapta-spate. Tu să-i privești indiferent și să te lăfăi pe bancheta din piele: “Mergem la birou!“. “Da, să trăiți!“. Cum o fi să nu mai atingi niciodată clanța? Dar să nu mai ai semafoare? Să suni la orice număr și de la celălalt capăt al telefonului să auzi doar “da, să trăiți, imediat, am înțeles, desigur, se rezolvă!“. Cum o fi să ți se facă poftă de-o cafea la Origo, după mai puțin de-o oră la birou, și să le spui celor de la Pază și Protecție să pregătească limuzina? Tu să mai dai un telefon și să auzi apoi că “mașina e pregătită“. Cum o fi să nu mai ai niciodată grija locului de parcare? Și nici a polițistului din trafic? Vă dați seama cum se uită chelnerița la tine, flancat de bodyguarzi, cînd ceri “un cafe latte, iar pentru ei doi… ce vor ei“? Sau ce spune bunul tău prieten, care te știa modest, cînd vede cum bodyguarzii îți spun în soaptă “noi să stăm la masa alăturată cît aveți de vorbit“.

Azi i-am înțeles cumva pe Victor ponta și Klaus Iohannis. Știu acum de ce vor ei voturile noastre. Iar (și) pentru asta trebuie să le mulțumesc celor de la Bitdefender. Care au gîndit, prin agenția The Practice, campania #safeblogging. Și care mi-au trimis azi-dimineață următorul mesaj: “Să trăiți, Domnu’ Cristian Șuțu! Suntem Străjerii Bitdefender și protejăm inteligența românească. Azi te avem în grijă cu tot ce faci și te apărăm de trolli, inamici și alte pericole. Nu te sfii de noi. Străjerii văd și aud tot, dar buzele noastre sunt pecetluite pe vecie“.

Mulțumesc și agenților de pază Damian Marița și Gabriel Rădulescu. M-am simțit în siguranță cu voi.

FotoUnion-2619
FotoUnion-2593
FotoUnion-2583

It's good to be king / #safeblogging #bitdefender

A photo posted by Cristian Sutu (@cristiansutu) on

3 Comments
 • Ariel Constantinof
  November 3, 2014

  Bună campania, bun momentul, bun BitDefender … și da, ți se cam potrivește.

 • Cristian Șuțu
  November 4, 2014

  vreti sa candidez, huh?

 • Vic Ponta -Presedinte de-a gata
  November 11, 2014

  Asculta, pricajitule, n-ai voie sa te pui in locul meu ! Cind voi fi Presedinte (ce mai rimeaza cu PESEDE!!)- iti voi trimite jandarmii de la Pungesti, ca sa te invete ce-i aia forta… civica! Bea-ti cafeluta, si lasa-ma sa ma pregatesc de domnie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *