Atenție!

Nu știu dacă înțelegi în ce film jucăm. Ți se pare, poate, că e un film relaxant de duminică. Mergi la birou, bei o cafea, dai un like și-un share pe facebook la un video haios, îți cumperi niște blugi, te plimbi prin parc, îți taie calea o veveriță, vrei un iPhone 6, aștepți Crăciunul și să mergi la ski. Iar duminica cealaltă, deși o să pui ștampila pe Klaus Iohannis, o să privești cu ochi mari către televizorul care te anunță că Victor ponta este noul președinte al României. O să-ți exersezi din nou ironia într-o postare pe facebook. Și-apoi gata.
E ca și cînd mergi pe trotuar, gîndind, ca de obicei, la altceva decît ai, neștiind că 20 de metri mai în față, în sensul tău de mers, un tip de la etajul 6 tocmai se pregătește să arunce pe geam o pungă cu oase de vită care-o să cadă fix în capul tău.
Dacă încă nu ai intuit că eu îți vorbesc acum despre PERICOLUL Victor ponta, ia și dă click la următoarele știri de ieri și de azi, căci nu se știe cît timp mai durează bruma asta de libertate:

 1. Hoțul.
 2. Nesimțitul.
 3. Iresponsabilul.
 4. Imprevizibilul.
 5. Mincinosul.

PS. Înțeleg că Vadim Tudor și Victor Ponta au ajuns astăzi la o înțelegere politică. Vă invit să vedeți ce scria ieri și acum două zile Vadim Tudor pe Facebook.

vadim ponta

vadim ponta 2

2 Comments
 • Maria
  November 5, 2014

  Intru aici mereu , citesc, ma delectez cu fotografiile dar nu comentez. Azi fac o exceptie …. am votat Macovei voi vota Klaus si cat voi trai nu voi vota stanga.

 • klador
  November 10, 2014

  Felicitari pentru tot ce scrii,imi place,o sa citesc in continuare dar de votat n-o sa votez…nu de alta dar n-am pe cine… sau poate ca da ,numai sa nu.mi cada punga de oase in cap in timp ce merg pe trotuar:))Multa bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *