Cutremur în Mafie. Prezis de trei ani.

Sorina Matei scrie de vreo trei ani despre mafiotul Cătălin Voicu îmbrăcat în haine de senator PSD. Nu s-a sesizat nimeni. Şi-or fi spunînd că e o ziaristă nebună, care scrie prostii, poate la comandă. A fost nevoie să vină nişte alegeri prezidenţiale pentru ca cineva să se sesizeze şi să-l pună pe senator sub urmărire. Ce a ieşit confirmă frază cu frază spusele Sorinei din 2008. Dar şi cele din 2007. Dacă n-aţi apucat să citiţi stenogramele Hotnews încă, daţi un click aici. Şi apoi recitiţi ce scria Sorina în 2008:

Mi se pare incredibil ca un asemenea om a ajuns senator, doar pentru ca de el depind oameni importanti din PSD.
Si mi se pare la fel de incredibil ca oameni la fel de importanti au marele tupeu sa il impinga pentru sefia Ministerului de Interne.
Cine e Cătălin Voicu? Pe scurt, un mafiot extrem de periculos. Omul de casă al lui Mitică Iliescu. Se ocupa cu afacerile lui murdare. Si asta a facut toata viata. A jonglat cu dosarele şi a devenit un as al şantajului, prevalându-se siguranţa naţională şi de antetul Departamentului Securităţii Naţionale. Pentru că da, Cătălin Voicu a lucrat şi pe la Palatul Cotroceni. În ultimul mandat al lui Ion Iliescu.
“Naşul”, aşa cum îi place să i se spună, a facut Şcoala militarã de ofiţeri activi de transmisiuni de la Sibiu, a absolvit Dreptul la Academia de Politie, intre 1986 – 1997 – a fost ofiţer activ si a fost decorat si cu Virtutea Militarã în grad de Cavaler. Acum este general SPP, în rezervă.
Ce spun oamenii normali la cap despre Voicu? Că are toate firmele trecute pe numele mamei iar afacerile şi le mutase într-o vreme prin Bacău. Că nu stă cu mama lui, aşa cum scrie în declaraţia de avere, în care zice că n-are casă. Stă fix lângă Palatul Cotroceni, langă intrarea Marinescu, într-un viloi de neam prost.
Dar ce contează un viloi şi o mică minciună, într-o mare de şantaj şi legături dubioase?
Omul are relaţii privilegiate cu Serviciile, cu procurorii, cu Ilie Botoş, cu infractorii, cu oameni din Ministerul Apararii Nationale, cu lumea interlopă, cu Cămătarii, cu ţiganii din sectorul 5, cu Marian Vanghelie, cu Viorel Hrebenciuc….şi cu mulţi, ,mulţi alţii.
A vrut să fie şef la SIPA, director la SPP şi, în general, omul care decide peste Serviciile importante.
Cineva, din Palatul Cotroceni, l-a invitat chiar şi la recepţia de 1 Decembrie, dată de preşedintele Traian Băsescu. Când Voicu a apărut prin Cotroceni, câţiva au amuţit. Pentru că ştiau cine e…
Ei bine, filmul prost continuă. Toţi cei pe care-i are la mână acest Cătălin Voicu, oameni cu toţii importanţi şi din multe partide, toţi îl imping în faţă. De ce? E simplu. Pentru că pe toţi îi are la mână şi toţi îi sunt datori.

P. S. Să vorbim despre ameninţările utilizate de Voicu? Sau să aprofundăm legăturile periculoase? Sau de UM 0215? Mai bine, aşteptăm…Poate, totuşi, are cineva puţină jenă să-şi dea seama că un personaj ca acest Cătălin Voicu nu poate ocupa o demnitate în statul român. Suntem în Europa anului 2008….

6 Comments
 • Monica
  March 19, 2010

  ai mancat un “a” la nume :)

 • LP
  March 19, 2010

  Sunt curios ce vor contine “Mesajele generale privind temele zilei” ale PSD-ului pentru azi 19 martie. Am vazut ca ai acces la ele. Le poti pune pe site?

 • ciavistu
  March 19, 2010

  doamna matei e cam obsedata de o vreme de acest voicu. eu nu pot sa inteleg cum de un individ asa de taricel precum voicu poate sa fie prins cu o convorbire telefonica. adica el nu stia ca e urmarit? si vorbea asa de clar? suspect de simpla prinderea lui. plus ca suma (parca 200 000 euro ?) mi se pare prea mica pentru anvergura pe care i-a construit-o doamna matei.

 • graulle
  March 19, 2010

  voicu.catalin voicu.:))) e abia inceputul.ionel vasile rezidentul kgb in romania va zice ceva?dumitru iliescu cel care a fost paznicul lui nea ilici va zice ceva?tonomatele care fac servicii kgb din inconstienta sau poate cu zel .nu au nimic de comentat?cand dan badea a postat pe blogul sau date destul de clare cu privire la reteaua mafiota de sorginte kgbista unde erati?aaaaaa am uitat ii faceati campanie electorala lui geoana:))) si complicitatea se pedepseste.kiar si complicitatea morala.cea mai urata pedeapsa e sa te arate lumea cu degetul.amicii lui hrebenciuc stiu de ce:)

 • WickerMan
  March 19, 2010

  de tot rasu’ terorismu si coruptia in romania. Ce rezulta de-aici? ca mister voicu facea interventii (vb vine) sa fie reparate greselile din justitie facuta impotriva lui casuneanu. Adica, virgula casuneanu fusese troznit in justitie iar cea mai buna proba e ca una dintre judecatoare “luase Argintii”. Intrebare: pe ce baza selecteaza Noua Securitate ce infractiuni merg mai departe, si care Nu Exista? Judecatoarea a luat bani sa-l defavorizeze pe Casuneanu? Ok, s-au sesizat, au “intreprins masuri specifice”? ii dau dreptate lui mister voicu, “asta e tara lui basescu”.

 • dracu
  March 19, 2010

  @wickerman
  io zic mersi totusi ca nu-i tara lui Voicu, Ministru de Interne, sub presedinte Prostanac. asa cum se dorea, si era cat p-aci.
  Voicu “repara greselile in Justitie”??? :)) ete, nu stiam ca nea Voicu asta e instalatoru calificat sa surubareasca la tevile lu coana Justitia.
  ia mai da o tura si mai citeste si alte “scapari” din ce zicea onorabilul mafiot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *