Cotroceniul şi-a schimbat fotograful

Sorin Lupşa, îmi pare sincer rău că ăştia de la Cotroceni au renunţat la serviciile tale de fotografie după faza cu pantoful lui Jeffrey Franks. Am văzut că au scos şi fotografia cu pricina din galerie, ceea ce – trebuie s-o recunoaştem – e total neprofesionist. Şi, mai mult, numele tău a fost înlocuit de peste tot cu cel al noului fotograf prezidenţial – Alexandru Micsik. În fond, tu, Sorine,  n-aveai nici o vină că JF e calic şi nu-şi cumpără şi el nişte pantofi…

În orice caz, noi doi ştim bine că nimeni dintre ei care se ocupă cu cenzura imaginilor la Cotroceni n-o să accepte vreodată – din păcate! – să publice fotografii din genul celor de mai jos, luate de pe www.whitehouse.gov. Hai, concediu plăcut acum! Şi capul sus!6 Comments
 • Nume *anatati
  June 8, 2011

  Oho, şi astea sunt încă ok, pe contul de Flickr al Casei Albe a publicat Pete Souza nişte fotografii cu Obama sau cu alţi demnitari în ipostaze cel puţin interesante:
  http://www.flickr.com/photos/whitehouse/3484835936/in/photostream
  http://www.flickr.com/photos/whitehouse/3483994997/in/photostream
  http://www.flickr.com/photos/whitehouse/3484005849/in/photostream
  http://www.flickr.com/photos/whitehouse/3484015309/in/photostream
  Dar până la urmă eu numesc şi asta o strategie. Păcat că ai noştri n-o pot digera.
  ps: scuze, sper că era voie să dau link-urile astea …

 • lecampeur
  June 8, 2011

  Credeam ca esti mai bine informat…toate fotografiile oficiale ale Casei albe in care e Obama sunt regizate, inclusiv fotografiile cand tine discursuri. A fost o intreaga campanie de presa pe faza asta.

 • Cristian Șuțu
  June 8, 2011

  @lecampeur > mai multe lucruri foarte bine facute sunt regizate. spre exemplu, o piesa de teatru. sau un film. fotografiile de la presidency.ro sunt, din nefericire, nu doar neregizate, ci si foarte proaste.

 • kilroy
  June 8, 2011

  Daca fotografiile de mai sus erau facute pe la noi (greu de crezut, oricum), prima ar fi avut ca tema ciorba de burta si palinca.

 • lecampeur
  June 8, 2011

  Pai eu nu spuneam ca e rau ca sunt regizate, problema e ca fotografia cu gaura din pantofii lui Franks nu a fost regizata si nici fotograful nu s-a autocenzurat. Vedem noi cumva vreo poza cu obama scotandu-si chilotii din fund sau scobindu-se in nas?! Unele lucruri nu se fac, iar daca totusi le faci iti asumi si datul afara.

 • Victor Roncea
  June 9, 2011

  Lupsa e schimbat de pe 20 aprilie. Poza cu Francks e a lui Micsik asta. Ai orbul gainilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *