8 Comments
 • ioan
  September 3, 2012

  Cristi, ai trecut cu arme si bagaje in tabara PDL/Basescu? Tot asa a facut si Alin Teodorescu dupa ce nu l-au mai luat in seama cei de la USL?

 • cristian
  September 3, 2012

  interesant ar fi de citit in le Monde o analiza despre cum un sistem de tip securist, bine organizat si parastatal actioneaza fatis contra interesului public. Darlasa asta pentru analiza istorica. Mai interesant e un oligarh oarecare care isi urmeaza insteresele proprii. Chiar nu mai merge cu fotografia ? O tabara, ceva ?

 • nexam
  September 4, 2012

  Pe-aici miroase a tranzitie lenta dar sigura spre basism…

 • androidul cu sobolani
  September 4, 2012

  pai, lasati-l pe sutu sa fie basist (ha, ha) si fiti voi ultimul bastion al conservarii antenelor. daca voi nu sunteti de-aia platiti, mi-e greu sa va inteleg. sa-l sustii pe voiculescu si ale sale antene, tine de tulburari de personalitate in toata regula ori de o psihoza colectiva si vorbesc aici cu toata responsabilitatea. e ca si cum un pdl-ist convins de doctrina economica de dreapta (ce-o mai fi si asta, totusi…) i-ar ridica in slavi pe ridzi, udrea, falca si restu’. nu merge baieti, nu merge.

 • Dan Doran
  September 5, 2012

  Intr-adevar, bun portret. Am lucrat si eu vreo doua luni la JURNALUL NATIONAL, cind de-abea se infiintzase, in ’93, si am taiat-o, cind am aflat ca patronul e un fost securist. Si nu regret.
  Dulaul BASE e de preferat oricarui shopirloi, mai ales ca faza cu demiterile din vami a fost supertare. Iar condamnarea lui Nastase-Ciordeala e demna de mentzionat in cartzile de istorie. Nu, nu sint fanul lui Basescu: dar in 2004 EU l-am pus in post, intr-o maniera ce m-a costat , in 2005, vreo 17 zile de puscarie politica, din care shaishpe zile de greva foamei veritabila…
  Pofta buna !

 • Dan Doran
  September 5, 2012

  De altfel, de asta numele meu nu poate fi mentzionat niciodata in presa, nici macar pt a ma ridiculiza sau ataca…

 • Scrtz
  September 5, 2012

  Care obsesie e mai mare?
  1. obsesia Basescu
  2. obsesia Voiculescu
  Ambele is oricum nesanatoase.

 • mil
  September 7, 2012

  1) Poza nu mi se pare reusita…are hotnews mai bune.
  2) Nu cred ca cine a scris a vazut o poza cu voiculescu in tinerete…poate l-a luat valul scrierii, dar Voiculescu a fost urat si negricios de tanar….
  3) Admir ca problema Romaniei e un trust de presa care e profitabil impotriva caruia scriu zeci de trusturi de presa care nu sunt. Daca Voiculescu e un nenorocit ca patroneaza o afacere de presa care plateste taxe pe profit…atunci patronii care patroneaza afaceri de presa care traiesc din alte surse si nu platesc taxe pe profit…cum sunt?
  4) Securistii noi si odraslele lor care impaneaza cam tot ce e decizie economica si politica in tara asta sunt muuuult mai periculosi decat securistul asta solitar. De altfel e explicabil de ce e demonizat de presa securistilor celorlati.
  5) varanul este o expresie produsa de CTP sub semnatura…ca si guzganul rozaliu, nimeni altcineva din presa nu le utilizeaza….lui i se spune FELIX de catre presa basista, macar atat puteau sa spuna in articolul ala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *