În Lumea Bună (3)

Azi la prînz am ajuns în Bruges. Nu mai ştiu dacă e a treia sau a patra oară cînd descalec în oraşul-poveste, însă e cu siguranţă prima oară cînd voi petrece Crăciunul aici. Acum mă scuzaţi, dar am de surprins bucuria turiştilor din – probabil – cel mai frumos oraş din lume. Deocamdată, aici, cîteva imagini luate azi pe drumul de la gară  la hostel şi apoi spre barul meu preferat, de unde vă şi scriu acum.

bruges

5 Comments
 • Double JB
  December 24, 2010

  Ba, Shutzule, te invidiez! S-o freci fara grija intr-o carciuma din Bruges, probabil numai intr-un pub din Liverpool ar fi la fel de placut. Sa ne trimiti poze

 • Marius Badea
  December 24, 2010

  Incearca si o bere chimay bleu.Daca ajungi si la Bruxelles treci neaparat pe la Delirium Cafe(au garantat 2000 de tipuri de bere!).

 • Diana Stoleru
  December 25, 2010

  Cristi, sa traiesti cu numele si sa te bucuri de fiecare clipa in orasul de biscuiti verticali. Apoi, de fiecare “ceva” din drumul tau

 • Florin Tudose
  December 25, 2010

  Imagini superbe, tehnica impecabila. Si aparatul are un aport deloc de neglijat, dar cel care sta in spatele sau si apasa butonul face diferenta dintre o fotograbie perfecta si una banala.
  Felicitari!

 • Florin Tudose
  December 25, 2010

  Am uitat sa-ti urez Craciun Fericit si poze cel putin la fel de frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *