Ăştia nu-s capabili nici să se excludă unii pe alţii

geoana & ponta

Peste câteva ore ar trebui să aibă loc în PSD marele proces de excludere al lui Mircea Geoană. Din nefericire pentru Victor Ponta (şi spre amuzamentul nostru), pesediştii au descoperit de curînd că organismul care ar fi trebuit să-l judece duminică pe Geoană – e vorba de Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate Morală – nu are… componenţă. La ultimul congres a fost desemnat doar preşedintele acestui for, Dan Şova, nu şi ceilalţi opt membri ai Comisiei. Motiv pentru care, sunt şanse mari ca, din motive tehnice, sfîrşitul lui Geoană în PSD să se amîne, asemenea sfîrşitului lumii de ieri (11.11.2011), pînă la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Ah, nea Traiane, cît de norocos eşti matele…

9 Comments
 • sandman
  November 12, 2011

  :)))))))))))))))))))

 • oprean
  November 12, 2011

  Paradoxal la fel ca si cu legea cu cauciucurile…toata lumea are cauciucuri de iarna mai putin masinile parlamentarilor…

 • Coana Kiritza
  November 12, 2011

  Geoana lucreaza pentru putere, dar nu din vreun calcul politic ci din prostie… daca nu exista, nicio minte diabolic pedelista nu l-ar fi inventat!

 • androidul cu sobolani
  November 13, 2011

  bine punctat! sa nu-l uitam pe boc si povestea cu amanta, le pune prisacariu frumos cap-coada, pe dancu si povestea lacrimogena de pe vox-publica in care-l decapiteaza pe ilici, OTV, scuzati, USL Mehedinti. WTF???

 • Geo
  November 13, 2011

  pozele spun totul …. :o)

 • romanintaramea (Ioana)
  November 13, 2011

  Pozele astea fac cât toate cuvintele din lume, nici că puteau fi descrise mai bine aceste personaje, care exact cum ai scris sunt incapabili să se excludă unii pe alții.

 • Un liberal optimist
  November 13, 2011

  Frate Sutu, reusit montaj, dar eu ma simt lezat pentru ca Geoana este totusi presedintele meu, tinand cont ca l-am votat in al doilea tur, alaturi de peste 5 milioane de romani. Pe Ponta nu l-a votat mai nimeni si merita o caricatura. Doar daca n-ai comis-o votandu-l pe Hahaila..

 • nicoleta
  November 15, 2011

  Traim in Romania si aici e posibil orice,PSD are de pierdut dupa miscarea neinspirata pe care a facut-o

 • acuvio
  November 18, 2011

  Frumoasă şi sugestivă imagine :)
  Întrucât au fost mai multe personaje implicate, dacă aveţi curiozitatea puteţi vedea seria celor trei imagini amuzante din “PSD Star Wars”. Prima Victor Ponta. Următoarele le găsiţi tot acolo. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *