Consecvenţă, futu-i mama ei!

Vă spun, nu-mi e drag deloc Traian Băsescu. Şi nici armata lui de 300 de portocalioşi. Execuţia publică a lui Raed Arafat, petrecută aseară, în direct la TV, pentru pretinsul motiv că personajul şi-a permis să critice viitoarea lege a sănătăţii (în fapt, motivul real al execuţiei e altul, dar despre asta o să vă povestesc eu altă dată), face din Traian Băsescu un personaj de Gestapo. Care, aşa macabru cum e el uneori, parcă tot are ceva în plus: consecvenţa. Daţi-mi, dacă puteţi, numele unui politician sau al unui pasionat de politică – cu excepţia Elenei Udrea, evident – pe care Băsescu să nu-l fi futut în gură de i-au sărit fulgii. Ştiu, nu puteţi. (Blaga, Săftoiu, Lăzăroiu, Pleşu, Patriciu, SOV, SRS pot confirma ce încerc eu să vă spun aici). Păi, nu e asta o calitate? Este!
Păi, şi atunci de ce mama dracului îl aud azi pe Victor Ponta, liderul Opoziţiei infantile, spunînd că partidul său este pregătit să intre la consultări pentru modificarea Constituţiei în cursul acestui an, la mai puţin de o lună după ce acelaşi Victoraş ne explica, nervos chiar, că Opoziţia nu este de acord, sub nici o formă, cu modificarea Legii Fundamentale în 2012.
Băi, frate, ăştia sunt bătuţi rău în cap… (vezi şi postarea precedentă)

7 Comments
 • Ariana
  January 10, 2012

  Ce nu a putut face Basescu in atatia ani din PSD a resusit intr-un an si ceva Ponta- sa ajunga ciuca batailor in tara. Cred ca de fapt prostanacul adevarat a ramas in partid

 • Valentin Berceanu
  January 10, 2012

  Chiar de “consecventa” nu ma asteptam sa il acuzi pe basel… Mai degraba poti sa-l acuzi de previzibilitate:
  1. toti care l-au ajutat sau cu care a lucrat au fost fututi in cur de marinel (si aici as include-o si pe Udrea, dar la propriu)
  2. orice afirmatie face marinelul azi, o va contrazice dupa bunul plac in maxim o saptamina.
  Asa ca pe asta cu consecventa, mai la vara, cind o tine.

 • Bonibon
  January 10, 2012

  Preş. Ponta simte rasuflarea premierului Nastase in ceafa. :D

 • radu
  January 10, 2012

  Interesant punct de vedere. Adica presedintele bun e ala care te fute cel mai bine in gura si, mai misto, care-i fute pe toti in gura. Acum inteleg de ce-l iubeau nemtii pe Hitler, pt. ca ii futea pe toti in gura pana le dadea orgasmul pe nari!

 • cristi
  January 10, 2012

  biletul fu cado

 • MadMM
  January 11, 2012

  cu FMI-ul nu a fost consecvent , nu?

 • Agenturili
  January 14, 2012

  Pai intre timp a aparut Directiva UE privind Revizuirea care nu se discuta, se executa… si pt. ca veni vorba de UE, cum adica “cu exceptia Elenei Udrea” ?!?
  Asteptam cu totii informatii despre “adevaratul motiv” , avand in vedere anul electoral pariez ca totul a pornit de la candidatura lui Arafat pentru unii sau contra altora… In rest subscriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *