Victoraş, ne aduci şi nouă nişte gumă de mestecat?

Cristian Preda cred că are dreptate: Victor Ponta a fost în SUA la Disney Land. Şi probabil să mai facă o poză cu statuia Libertăţii. Alfel, nici o veste. Interviul acordat unor jurnalişti din Chicago putea fi făcut, să fim serioşi, şi pe yahoo messenger. Cît despre fragmentul de interviu în care vorbeşte despre întîlnirile oficiale de la Washington (Am avut intalnirile de la Washington, stabilite inca de la Bucuresti prin ambasada SUA, cu toti responsabili din Departamentul de Stat, Departamentul Apararii si din zona economica, pentru zona Europa si Europa de est), eu v-aş propune să luăm în mod serios în considerare faptul că Victor Ponta a băut vreo trei Venti Frappuccino la Starbucks-ul de peste drum, sperînd să se întîlnească întîmplător cu nişte angajaţi ai US Department of State.

Drept dovadă, vă rog să priviţi cu atenţie print screen-ul de mai jos.

Victoraş, hai acăsică! America nu e tocmai ţara tuturor posibilităţilor.

ponta SUA

4 Comments
 • alin
  February 20, 2012

  Ciudat ca nu vedem si noi un nume, ceva…..intre toate intalnirile avute de el pe acolo

 • magda1
  February 20, 2012

  Ponta a adoptat inca de la numirea in functie a actualului prim-ministru un ton mai impaciuitor la adresa puterii…poate ca este o strategie,vom vedea in curand

 • MARSE
  February 21, 2012

  S-ar putea sa ai dreptate, s-ar putea sa nu, doar timpul va demostra. Poate peste o saptamana Ponta va iesi si v-a prezenta un raport presei, sau poate nu.

 • d
  February 23, 2012

  In Gandul d azi scrie ca Ponta s-a intalnit cu adjunctul asistentului secretarului apararii…deci s-a intalnit cu adjunctul secretarei unui ministru…ceva mai sus de paznicul de noapte. :)))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *