Cum arată casa de “protocol” dată azi lui Băsescu

Victoraș, ești beton! I-ai tras-o azi. Pe smardoială. Să moară toți dujmanii. Am fost azi să văd locu’ faptei. Ce să mai…? Ești beton de beton. Ți-ai răzbunat toți frații de la tubulatură. Ăia care sunt și ăia care vor fi să fie. Numai tu, Victoraș, puteai să faci lucrarea asta de geniu.

Un singur lucru n-am înțeles. De ce cînd te-au întrebat jurnaliștii despre acordarea unei locuințe de protocol pentru Traian Băsescu, conform legii, tu ai răspuns, citez, “nu mă ocup eu de case; vă va răspunde RAAPPS, nu mă ocup eu de locuințe“? O știre de azi spună chiar așa: Guvernul a aprobat hotărîrea prin care vila RA-APPS din cartierul Primăverii în care a locuit pînă în acest an Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, îi este atribuită fostului președinte Traian Băsescu spre utilizare ca reședință (sursa – Hotnews). Prin urmare, tu te ocupi. E adevărat, de formalități s-a ocupat RAAPPS. Dar nu e frumos să minți… Fă-ți curaj și spune-ne că tu ești cel care i-a dat lui Băsescu casa din strada Gogol.

By the way, cînd am fost azi acolo să fac poze casei, erau niște șmecherași cu limuzine Mercedes care tocmai coborau din blocul de birouri alăturat (foto 1) și care, văzîndu-mă pe mine și pe reporterii TVR ce filmau, au purtat următorul dialog:

– Ce-o fi cu ăștia de filmează?

– N-ai auzit? I-au dat casa lu’ Băsescu.

– Fugi, mă! Mizeria asta? Nu cred…

FotoUnion-0426

FotoUnion-0441

FotoUnion-0443

FotoUnion-0452

FotoUnion-0460

FotoUnion-0466

4 Comments
 • jorj
  February 5, 2015

  Care sunt casele de protocol ale celorlalti doi presedinti ca sa putem face o comparatie? Oricum asa a fost din totdeauna cultura pe malurile Dambovitei, fiecare incearca sa aiba ultimul cuvant. Dupa cum merg treburile cu Frau Nutzi sa nu ajunga sa fie cazat in Rahova domnul capitan.

 • Alin
  February 5, 2015

  Titlul corect este:

  „Cum să îți bați joc de un președinte”

 • alvaro
  February 5, 2015

  Expresedinte, Alin. Dar nu suntem cu poporul? Sa se duca la tara asa cum fac pensionari.

 • Vic Ponta -Premier peste tara bananiera & capsunara
  February 12, 2015

  Multumesc, Cristisor! Da, i-am razbunat si pe domnul Nicu si pe domnul Adrian! Ce, era sa-i dau un palat de lux, sa se lafaie ca un nesimtit, pe banii cetatenilor care nu-l mai suportau? Ca sa primeasca o casa de lux, ar fi trebuit sa distruga economia total, ca d-l Vacaroiu, sa omoare vreo cateva zeci de protestatari, ca dl Iliescu, sa ceara spagi serioase, ca domnii de la partidul nostru de oameni cinstiti, sau sa vinda tara rusilor, ca d-nii Nastase si Geoana, nu sa semneze doar niste acte cacacioase de vanzare a unei flote de pescadoare nenorocite, si sa dea voie procurorilor nesimtiti sa aresteze oamenii valorosi ai tarii si societatii noastre multilateral dezvoltate!
  Ca sa fiu sincer, i-am dat cosmelia aia doar pentru ca are microfoane in toti peretii, plus camere de supraveghere de pe vremea lui Stalin, si putem vedea daca o are chiar mare sau mica, sa ne lamurim odata !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *