Plagiatorul. Episodul 2.

Recunosc că am obosit să tot scriu de Victor ponta. Dar senzația mea e că noi, românii, nu prea știm ce fel de om am ales, în mod direct sau indirect, să ne conducă destinele. Plagiatorul dovedit al unei lucrări de doctorat (din 2003) este astăzi pus în fața încă unei situații în urma căreia orice alt om politic din Occident ar demisiona în secunda doi. România liberă publică în ediția de azi un document despre un nou plagiat al premierului României, realizat de data asta în 2010. Click aici pentru articol.

Nu vi se pare strigător la cer? Pe bune acum, vă dați seama că omul ăsta are pe mînă anual circa 140 de miliarde de euro? Nu vă e teamă?  Mai ales voi, cei care lucrați prin zona Piața Victoriei, aveți mare grijă! În locul vostru, aș sta cu mîna pe portofel în perioada asta…

3 Comments
 • androidul cu sobolani
  October 1, 2013

  hipsterilor nu le bate faru’ atat de departe incat sa realizeze implicatiile acestor chestiuni. multi simplifica problema prin “…asta sa fie cea mai mare problema si ar fi bine…”, ca de “prostime”, intelegand prin asta votantii PSD, adica vreo 7 milioane din cei 7,4 (sic!), acestia au preluat perfect afirmatia antena 3 conforma careia “…toti copiaza de la cineva dom’le, sa fim seriosi, nu putem inventa roata la fiecare carte…asa fac toti, deci nu e o problema”

 • Danyzus
  October 2, 2013

  Cine ajunge in politica, cel putin in Romania, nu mai are nevoie de diplome, din cauza asta il doare pe Ponta undeva. Daca dupa cariera politica ar fi urmat si una stiintifica, gen profesor pe undeva atunci s-ar fi gandit de 2 ori inainte.

 • Dan Doran
  October 3, 2013

  Ma obositzi cu plagiatu’ lui Victorash. Doar nu a scris vreun roman, sau vreo lucrare stiintzifica, sa trebuiasca sa fie original suta la suta! Asa, toate lucrarile de diploma studentzesti ar fi niste plagiaturi ordinare!
  Eu zic sa va axatzi pe nereusitele lui administrative, ca asta ne loveste la ficatzi! Putea sa plagieze suta la suta, cu titlu cu tot, dar daca scotea Romania din rahat nici nu v-ar fi pasat! Atacindu-l pentru plagiatul sau de trei lalele de fapt ii facetzi jocul,blegutzilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *