Tom şi Jerry la PSD

update / Tom cistiga cu 59 la 43 si ramine lider.

tomjerry118

Azi e ziua H. Se pune la bătaie şefia grupului parlamentar al deputaţilor PSD. Din anul 2000 şi pînă în prezent, această poziţie a fost ocupată de Viorel Hrebenciuc, cunoscut publicului şi ca Marele Combinator. E adevărat, în ultima vreme a fost mai degrabă un Combinator al Flăcărilor Violet, dar asta şi pentru că Mircea Geoană e un tip emotiv căruia îi lipseşte o pereche de cojones. Aşadar, azi avem din nou alegeri. În colţul din stînga, în chiloţi mov, Viorel Hrebenciuc. În colţul din dreapta, cu chiloţi-n vine, Ioan Munteanu. Pe Hrebenciuc îl ştiţi. Despre Munteanu, ce să vă spun? E un moldovean cu voce blîndă (mai ales în preajma ziaristelor de la Cameră),  n-a deranjat pe nimeni niciodată, fost inginer agronom comunist la Războieni. Un fel de Jerry, din desenele animate. Lui Jerry Munteanu i-a băgat cineva în cap că poate să devină şef de grup, că el, singur, nu s-ar fi gîndit niciodată la asta. Ştiţi ce e însă curios? Munteanu chiar ar putea să devină şef de grup, în locul lui Tom Hrebenciuc. Cîteva mici argumente: Ponta a declarat că va vota cu Munteanu. Asta înseamnă aşa: voturile tinerilor din grup, dar şi voturile celor care vor vota cu Năstase la Congres. Dacă luăm în calcul şi adversitatea lui Mitrea pentru Hrebenciuc, atunci Jerry Munteanu chiar are şanse. Nu uitaţi că la precedentele alegeri pentru şefia grupului, fostul candidat Nicolicea (omul lui Mitrea) a luat 30 din cele 100 de voturi din grup. Pînă la ora 15.00, cînd deputaţii pesedişti vor scrie pe bileţele numele viitorului lor lider, a mai rămas puţin… Staţi pe aproape.

11 Comments
 • Traian
  February 1, 2010

  Se alege Hrebe cu 90% :D

 • victor ionescu
  February 1, 2010

  Si eu cred ca tot Hrebe invinge!

 • romanu'
  February 1, 2010

  Poate se schimba si PSD …… Oricum eu cred ca tot Hrebenciuc castiga …..

 • Omudelamunte
  February 1, 2010

  Azi nu prea e important meciul. Mă doare-n coordonata verticală daca iese Tom sau Jerry. Finala. Aia-i cu miză! Cred că la PSD trebuie new balls.

 • Atitudini
  February 1, 2010

  Mai degraba e stransa… Si s-ar putea sa apara surprize, doar si de dragul testarii terenului. Un lider de grup mai alegi, un presedinte de partid mai greu…

 • Marius Diaconescu
  February 1, 2010

  Hrebe le-a trimis sms-uri cu “alalat se retrage :) flacara violet fie cu tine fiule!”

 • madalina
  February 1, 2010

  Nea Viorică for ever :) Curat highlander

 • Omudelamunte
  February 1, 2010

  Astăzi Hrebe şi-a mai adugat o stea şi intră in finala pentru 2012. Mă cam doare-n azimut de voi pentru că-mi voi deschide un restaurant în Antartica cu specialităţi de peşte pentru urşii polari. Nu plătesc ei, dar măcar îi voi îmbuna.
  Peisajul e mirific. Şi scap…
  Nu credeti?

 • CIRSTEAFLORIN
  February 2, 2010

  in psd asa va fi mereu. este un partid mare unde lupta pentru ciolas este pe masura iar interesele si grupurile de interese sunt foarte mari si bine structurate, mai ales in jurul celoir 2 poli:ion iliescu si mircea geoana.

 • Ivcelnaiv
  February 2, 2010

  Liberté, égalité, naïveté

  Un om căra în spate
  Un dram de naivitate.

 • lalala
  November 12, 2010

  nici nu stiu despre ce e vorba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *