Victor ponta

Daniela Rațiu face azi în EVZ o propunere interesantă: numele premierului actual al României să fie scris fără majusculă. Adică așa: Victor ponta. Argumentul jurnalistei este simplu: deoarece este un plagiator. Și are dreptate. Victor ponta este un plagiator. Care a scăpat nepedepsit deși a trecut mai bine de un an de la dezvăluirea faptului că zeci de pagini de lucrarea sa de doctorat au fost luate cu copy/paste din alte lucrări. Dacă vreți să vă reamintiți scandalul, aici găsiți toate informațiile.

Voi vă dați seama că omul ăsta este un pericol național? Și că e în stare de orice? Inclusiv să blocheze deciziile comisiilor de etică universitară. Noi nu mai putem face nimic. Cu o excepție: să-i scriem numele fără majusculă.  Ceea ce se va și întîmpla pe acest blog de acum încolo pînă în momentul în care cineva își asumă responsabilitatea pentru plagiat.

10 Comments
 • Ariel
  August 21, 2013

  Și cu vioreluL cum facem ?

 • Cristian Șuțu
  August 21, 2013

  irelevant.

 • Bogdan
  August 21, 2013

  Oare doare sa fii basist?

 • .pm
  August 21, 2013

  Omu si sistemu.
  Nu-l vad atat de destept incat sa fi facut murdaria de unu singur(blocarea deciziei de plagiat). Avea lumea bani bagati in curul lui incat nu prea puteau sa-l lase sa plece simplu, cu caciula de plagiator. pierdeau prea multi.
  E un tablou al politicii romanesti, cu mucea åsta pe post de mascota.
  Orice protest e binevenit. :)

 • androidul cu sobolani
  August 21, 2013

  ministru ala, Pop, care la acea data alerga (la propriu) pe holurile universitatii ca sa ajunga la sedinta si sa dizolve comisia CNATDCU va ramen in istorie. doar eroii aia prostalai din nuvelele comuniste de propaganda de dupa 48 mai aveau o asemenea prestatie. asta insa era in carne si oase. cred ca in studiourile antenei 3 chiar asa se si simte cand ii maseaza radu tudor ceafa.

 • Cristian Șuțu
  August 22, 2013

  bogdane, basescu e de vina pentru orice, nu? si cind te doare maseaua…

 • Bogdan
  August 22, 2013

  Nu, dar eu intru zilnic pe acest blog de multi ani si nu am putut sa nu observ tranformarea de la un blog informat pe domeniul politic, savuros chiar la informatii despre campanii de net si stiri pro basescu. P.S.: Nu sunt USL-ist, dar, in acelasi timp, niciodata nu voi putea intelege cum cineva poate sa fie basist. Atat (chiar ma doare o masea in dimineata asta)

 • androidul cu sobolani
  August 22, 2013

  @Bogdan
  eu, care-s basist (de circumstanta, ca alternativa e voiculescu si sleahta) observ doar o atitudine pertinenta pe acest blog. ce ma doare (nu maseaua) e ca multi blogeri cu miza, au sustinut puciul inceput cu debarcarea lui Boc, apoi a lui Ungureanu si care a culminat cu modificarile in vederea suspendarii, suspendarea pp-zisa, dizolvarea comisiei cu plagiatul, pumnul in gura lui Merkel (“…ii recomand sa comenteze situatia acolo unde traieste si voteaza…” – V. Ponta) cand era clar ca buna ziua ca alternativa era un super-monstru format din PSD+PC si valorile liberale care au monopolizat discursul PNL in ultimii ani, gen Fenechiu, Chiuariu, Nicolai sau Marga. chiar nu am nici in momentul de fata o explicatie pentru ce s-a intamplat atunci. desigur, inteleg ca acest lucru a fost posibil pe fondul unor greseli ale guvernarii Boc, insa in privinta lui Ungureanu era clar ca nu dorea sa se conformeze “baronilor” PDL si consider si acum, cu blugii lui cu dunga cu tot, ca putea fi un lider care face diferenta.

 • TM
  August 24, 2013

  Bun, dar acum vom scrie cu minuscula numai numele plagiatorilor scapati nepedepsiti, sau vom scrie cu litera mica si numele hotzilor scapati nepedepsiti?! De exemplu: daca esti primar, iti donezi casa fiicei pentru a te incadra in categoria “homeless”, iti atribui singur (ca esti primar – “tu centrezi, tu dai cu capul”), din averea publica, o locuinta in str. Mihaileanu (in proprietate privata) si scapi nepedepsit, atunci este cazul sa scriem numele unui asemenea hotz tot cu litera mica?!

 • Dan Doran
  August 25, 2013

  Il doare-n partea dinapoia pe ipochimen ca ii scrietzi voi numele cu minuscula. Cita vreme sintetzi prostani si va ducetzi la votarile organizate de snapanii ilegali din ‘parlament” ,ba le mai si datzi banii pe mina, n-avetzi ce sa facetzi: pontaliciul merge inainte, caci ducindu-va la votarea de rahat atzi oferit LEGITIMITATE gastilor de ciorditori care alcatuiesc clasa politica actuala. Putetzi sa facetzi si tumbe mai apoi: au fost ALESI, deci fac ce vor, caci ei fac legile, dobitocilor!
  Si doar v-am chemat la revolutzie, dar voi vretzi sa schimbatzi lumea cu stampila, fara sa va punetzi si pielea la bataie…
  Ia cititzi pe jurnalul de Lalesti al lui nenea Dan Doran de ce “parlamentele” si “guvernuiul” nici nu exista de fapt, si de ce e foarte usor sa faci o revolutzie in Romania…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *